Брой ТЕСвания
Брой ТЕСвания
Въпреки,че си мислех,че имам усепх с ТЕс и знам как се прави днес стигнах до задънена улица. Оказа се,че ми идват хиляди идеи за декларации по даден проблем,а също и че съм задръстена от 1000 ПО във всяка една сафера от моя живот.Теснах няколко неща днес,вече не помня всичко ,което съм тесвала.Да,знам че трябва да започна с най-стърчащите проблеми и това и правих,но незнам по колко пъти най-много един след друг мога да тесвам даден проблем.Ако зависи от мен мога и 100 да направя...Вярно ли е,че трябва да се работи само по един проблем ,за да не се разпиляаваме?
Другото е ,че днес ТЕС май не ми подейства за нищо
Нито за болката в гърлото,нито за яденето на шоколад,нито за тежката отпадналост, а останалите проблеми които теснах могат да дадат резултат във времето и не мога да кажа сега дали е имало ефект.Пих вода една кана по време на тесването.Както съм забелязала при мен ТЕС действа чак на другия ден и най-добре когато ТЕСвам под душа...

Тесай един час и не брой колко серии правиш 
Аз, когато имам време, правя така.
Имам чувството, че си се стегнала да правиш всичко по рецепта. Ти отдавна практикуваш, за да мислиш за това. Опитай да отпуснеш мислите си и да насочиш вниманието си към това, което тесаш. Докато постигнеш едно вглъбяване, наподобяващо медитация.

Аз, когато имам време, правя така.
Имам чувството, че си се стегнала да правиш всичко по рецепта. Ти отдавна практикуваш, за да мислиш за това. Опитай да отпуснеш мислите си и да насочиш вниманието си към това, което тесаш. Докато постигнеш едно вглъбяване, наподобяващо медитация.
Следи физическото усещане в тялото. Тесай нещо само ако имаш физическо усещане (в случай, че не правиш предизвикателство, разбира се) и следи промяната на усещането докато изчезне. Това е, което може да ти донесе увереност, че вървиш в правилната посока. Не търси непременно да почувстваш общо енергизиране още веднага. И да, подкрепям Мая, че е добре като започнеш да не прекъсваш по-дълъг период от време - така ТЕС те води, подава ти следващото. Слушай себе си, потърси удоволствието от това, ако не се получава - сменяй посоката.
-
- Участник
-
- Участник
Всяка емоция е винаги свързана с физическо усещане в тялото.Just_a_man написа:Това означава ли, че работата с емоция БЕЗ физическо усещане няма да свърши работа? Просто понякога е доста трудно да усетиш и физическото отражение на проблема.
Търси и ще намериш.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.