ivangp написа:Вяра- неВяра, чел съм много истории за разни просветители дето са се самоубили от отчаяние, че последователите им не схващат същината на учението им. Следват ги, ходят по семинари, но не схващат същината. И учителят отчаян от това, че не успява да предаде идеите си на последователите си в един момент си прекратява сам живота.
Сега като чета за резултатите ти и като ми разказват, че след срещата в неделя пак си изразила неверие в ТЕС и другите техники, които практикувахме, започвам да разбирам тези учители за които писах по-горе. Заражда се в мен едно такова желание да скоча от някой небостъргач, да си прережа вените или да се обеся на балкона.
Ще взема да ида де го ТЕСна това желание. Дано при мен ТЕС проработи. Защото при теб явно не дава резултати.

И кой е изопачил онова, което съм казала?
Изобщо не сме говорили за другите техники. Ставаше дума само за ТЕС. Аз вярвам в ТЕС, тъй като имам страхотни резултати при лечение на психо-соматични проблеми, (каквито се лекуват с "Благополучието"), вкл. и премахването на маяка ми, който ми създаваше често голям дискомфорт. Имам и резултати за премахване на физически проблеми /не хронични/.
С групата пред хотела обсъждахме до къде можем да се доверим на техниката и от къде натам, трябва да разчитаме на медицината.
Казваш, че работи за всичко. Да, но аз наистина искам да знам, дали бронхопневмонията може напълно да се излекува с ТЕС. Знам, че ако практикуваш техниката, няма да стигнеш до тази болест, но да предположим, че човека вече се е разболял. Мога ли да му кажа, че е възможно да се излекува без антибиотици с ТЕС?
Случаят с приятелката ми deli69, не се повлия с ТЕС, въпреки, че тя работеше упорито с техниката. В момента отново е оперирана от национален консултант по проблема и. Доцентката е казала, че ще търси отговорност на лекаря, който е направил последната и операция и е отстранил и жлъчката и кучешката тения с лазер. Доцентката е казала, че тения не се оперира с лазер и че лекарят е виновен за напълно унищожаване на жлъчните и пътища.
Тя ТЕС-аше и нощно време, тъй като имаше страхотни сърбежи, поради високия белирубин и не можеше да спи.
И ТЕС-а цели 3 месеца, послуша интуицията ти, направи лечебен глад една седмица, въпреки, че беше като скелет.
На нея техниката не успя да помогне при напълно унищожени жлъчни пътища, (каквото и да значи това), тя да ги изгради отново.
Повече от ясно ми е, че жлезата ми нямаше да бъде увредена сега, ако при поставената ми в съвсем начална фаза диагноза "Хашимото", преди 4 години, аз знаех за ТЕС.
Но научих скоро за техниката, а през това време жлезата ми е била надупчена от антителата и в момента изглежда на ехограф като проядена от молци, т.е. с увредена структура, а аз не знам в този случай дали мога да разчитам на техниката. Ако не ме разбираш, представи си го, че се случва с теб.
Тоест моята НеВяра се състои в това докъде/за какви болести и проблеми да разчитаме на техника (не само за подобрение на състоянието, а за пълно излекуване) и къде вече тя може само да подобри състоянието, но не може да излекува проблема?
Ама ти какво си се хванал за моята НеВяра? Нали техниката работи и когато не вярваш в нея. Това и в книгата си го написал.
Тъкмо ще го тествам с Хашимотото.
ПС: ТЕС-ай, че без теб сме загубени

И що спамиш готината тема. В нея съм Вяра, а не НеВяра.