Здравейте,

!
Днес е точно един месец, откакто правя "Благополучието" всеки ден, след ставане и преди заспиване.
Вероятни резултати, които свързвам с него:
1. Съпругът ми си намери някакви стотачки в задния джоб на панталон, от преди година може би и за които беше забравил.
2. Съпругът ми продаде един имот поне 2 пъти колкото е реалната му цена. Да спомена, че преди 2 години имаше един човек, който идва за оглед, но се отказа. Все още няма договор за продажба, а купувачът вече му е дал парите. /защо аз правя "Благополучието", а на него му идват пари, това не знам. Но и той поне 4 пъти си е тупал точките, докато ме слуша, а му харесва да слуша този текст./
3. Аз понеже си търся нова работа, защото фирмата в която работя фалира и много се учудих как снощи братовчед ми се обади и ми предложи работа в Лондон при осигурена безплатна стаичка в къща и добри условия за работа. Отказах му, но по някакъв начин свързвам това обаждане с "Благополучието" върху което работя. Все пак аз наистина си търся работа, нищо че не си търся точно в Лондон.

(ако някой се интересува да ми пише)
4. Участвам в един кастинг за една работа, която много ме интересува. Стигнах до последния етап, което нищо не значи. Стискайте палци! Сигурно имам нужда от малко прокси по въпроса.
От 80 кандидата, кой знае защо виждам публикувано моето име в списъка на одобрените кандидати за сключване на трудов договор.
Премахнала съм всички ПО-та и недоверия по въпроса, включително и този, че на тази работа задължително ще назначат някой с връзки, както смятаха всички от кандидатите на интервюто, а най-вече аз.
На интервюто се представих блестящо, учудващо за мен. Единственият ми ПО, който все още не съм елиминирала е как ще издържа да пътувам до.... всеки ден. Наистина ми се струва смазващо, като имам предвид, че ...... е на 60 км. от нас.

Но това не ми пречи да си представям как вече ходя на работа там.
Толкова силно съм се вживяла в тази роля, че си мисля, че е реалност!
То обливах комисията със златна светлина, то какви ли не виртуални подаръци им подарих. Обаче наистина, Иване, имаш право, и четиримата от комисията ме гледаха много мило!
Паралелно с това си направих едно "Благополучие", което е лично за мен и благодаря за много неща, сякаш вече са реалност и които бих искала да имам, а все още не съм реализирала, включително и на щитовидната ми жлеза, за това, че възстанови структурата и функцията си, и на кръвта ми, че успя да се освободи от антителата, на мозъка ми, който най-сетне се помири с жлезата ми и я прие като част от организма ми и т.н.

. Дори това "Благополучие" по съвсем мой сценарий, да ви кажа се усеща много силно и се чувствам заредена с много енергия, когато го правя.
Това е за сега по тази тема.
Наистина много прозявки, дали, че се прави точно след ставане и преди заспиване?!
такивамитиработи