Натрапчивите мисли
Като стана въпрос надълго и нашироко за "само на 19 " искам да споделя, че първото ми и най-силно ментално, емоционално изживяване беше на 17. Без никаква подготовка, само с вярата, че има Сила, Бог. Ако знаете с каква вяра съм живяла тогава, това беше вътрешно убеждение, във всяка моя клетчица.
Годините нямат значение. И на 100 да си пак може да не си готов.
Годините нямат значение. И на 100 да си пак може да не си готов.
Ще поспамя малко темата, ама ми се иска да кажа за прокси на предмет.
Беше ми смешно как така ще се вмъкна в "кожата" на нещо, обаче онзи ден на колата й отказаха огледалата. Те са електрически и се местеха само встрани и надолу, нагоре - тц. И мъжа ми се ядосва, че не може да кара така колата. Криво-ляво с натискане и риск да ги счупи ги нагласи някак си. Тръгнахме и аз реших да пробвам. Наум си направих проксито, мълча си, нищо не му казвам. Ходихме малко по работа и той се сети да ги пробва пак. "Я, те работят! Сигурно са заяли нещо преди и са се наместили от движението на колата"
Аз само се усмихнах и казах "Сигурно".
Обаче си знам, че хич не са се наместили даже
Много ми е кеф!
Беше ми смешно как така ще се вмъкна в "кожата" на нещо, обаче онзи ден на колата й отказаха огледалата. Те са електрически и се местеха само встрани и надолу, нагоре - тц. И мъжа ми се ядосва, че не може да кара така колата. Криво-ляво с натискане и риск да ги счупи ги нагласи някак си. Тръгнахме и аз реших да пробвам. Наум си направих проксито, мълча си, нищо не му казвам. Ходихме малко по работа и той се сети да ги пробва пак. "Я, те работят! Сигурно са заяли нещо преди и са се наместили от движението на колата"

Аз само се усмихнах и казах "Сигурно".
Обаче си знам, че хич не са се наместили даже

Много ми е кеф!