Зрение
Зрение
Тук започвам да си записвам ТЕС по проблема с късогледството ми. Засега не съм измислила как точно да тесТвам напредъка, но ще го измисля 

Късогледа съм от малка. Бях 5-ти клас, когато сложих очила, но не виждам добре от по-рано. Мисля за първи път бях на около 7-8 години, когато установих, че не вижам добре луната и звездите (падах си по астрономия страшно много като малка). После с една приятелка стояхме на балкона на 14-ия етаж и гледахме номерата на колите. Аз не ги виждах де...
Публикувах вече няколко статит по въпроса. ТЕСвай негативните чувства, а не зрението си конкретно. Всеки ден работи върху различно чувство. Например- Понеделник - Гняв (всичко за което се сетиш което те разгневява. Вторник- страх и т.н.
Скоро ще публикувам нещо ново свързано с хроничните проблеми
Едно едномесечно предизвикателство. Можеш да се включиш в него, ако искаш.
Скоро ще публикувам нещо ново свързано с хроничните проблеми
Едно едномесечно предизвикателство. Можеш да се включиш в него, ако искаш.

Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
При описания експеримент със зрението ТЕСваните чувства не са били свързани със проблема със зрението. А е ТЕСвано всичко което предизвиква негативно чувство. Независимо от това дали е свързано или не с дадения проблем.Arethuse написа:Чела съм и аз това онова, но нещо не ми се получава... Аз не мога да изкарам чувства, свързани с нарушеното зрение. Може би трябва това да ТЕСна първо
Хората са работели общо върху негативните чувства, а не конкретно свързани с даден проблем. Повтарям се за да наблегна на разликата. Прочети статията отново!

Аз те съветвам да се включиш в предизвикателството. Също така задължително при всяко приложение на ТЕС прави 9Г на всеки кръг по точките. 9Г се явява мини упражнение за очните мускули в случая.

Re: Зрение
Иди на офталмолог и си провери зрението. След един месец яко ТЕСване както писах по-горе пак иди и виж има ли разлика в диоптри, различаване на цветове и т.н.Arethuse написа:Тук започвам да си записвам ТЕС по проблема с ъсогледството ми. Засега не съм измислила как точно да тесТвам напредъка, но ще го измисля

Значи гледам статията и ще започна да правя нещо подобно, което вероятно ще модифицирам в процеса на ТЕСване.
Ще започна със статистичеки най-силните чувства-причинители според статията, а именно - гняв, безпокойство, страх, вина, болка.
Явно ще трябва да си направя списък със случки, предизвикали/предизвикващи всяко от посочените чувства.
Ще започна със статистичеки най-силните чувства-причинители според статията, а именно - гняв, безпокойство, страх, вина, болка.
Явно ще трябва да си направя списък със случки, предизвикали/предизвикващи всяко от посочените чувства.
Ами то не е техника всъщност, а е по-скоро модифициране на настройката: http://www.emofree.com/Articles2/permission-change.htm