Предизвикателство за аденом-фантом
И на сайта и в книгата е описано Предизвикателството. Чете ли го? Там пише кога се визуализира.
Ако подхода ми те дразни, ТЕСай си раздразнението. Абсолютно сериозно ти го казвам. Ще ти е от полза.
Ако пък желаеш да прекратим общуването си и да продължаваш да си се дразниш, ядосваш и т.н., няма проблем. Живота си е твой, както и проблемите. Можеш да правиш с тях каквото искаш.
Ако подхода ми те дразни, ТЕСай си раздразнението. Абсолютно сериозно ти го казвам. Ще ти е от полза.
Ако пък желаеш да прекратим общуването си и да продължаваш да си се дразниш, ядосваш и т.н., няма проблем. Живота си е твой, както и проблемите. Можеш да правиш с тях каквото искаш.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
При предизвикателството може да не се визуализира, но визуализациите не питат. За спонтанни визуализации говоря. Предпоалгам, че в случая са такива - неочаквани.
Бебе73, карай напред и остави това, което си "видяла". Нашите болни мозъци ни сервират какви ли не странни и интригуващи неща. Но не си струва да се спираме на тях. Концентрирай се върху това, което желаеш. Задълбаването в неприятни картини е стрмеж към тях. Това ли искаш?
Бебе73, карай напред и остави това, което си "видяла". Нашите болни мозъци ни сервират какви ли не странни и интригуващи неща. Но не си струва да се спираме на тях. Концентрирай се върху това, което желаеш. Задълбаването в неприятни картини е стрмеж към тях. Това ли искаш?
Мисля си, щом си спомняш точно от кога се е появил проблема, може би си спомняш и случка или ситуация, която го е провокирала. Ако има такава ТЕСай и нея.
Има ли нещо, което минава през главата ти като мисъл точно преди кризите ти? Ако е така тесай емоциите, които тя води след себе си. Опитвай всичко.
Има ли нещо, което минава през главата ти като мисъл точно преди кризите ти? Ако е така тесай емоциите, които тя води след себе си. Опитвай всичко.
Здравейте отново.Пиша до къде съм стигнала,общо взето до никъде.Ръката отново започна да ми изтръпва и да ме боли .,при визуализациите пак тъмни картини УЖАС
започвам да се отчайвам правя и занего ТЕС.Продължавам с предизвикателството.....пък ще видим,може да съм единствената на която ТЕС не действа 

Виж тук http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=569 последния пост на Емчето, особено предпоследния абзац (за компютъра). Дано ти вдъхне малко вяра в "невъзможното" с ТЕС. На което се смяхте на семинара. 

Иване благодаря ти за линка.Прочетох го,толкова силен ентусиазъм лъха от тази девойка че човек и Тома неверни да е ще повярва.Прочетох и за компютъра,сигорно е така както тя казва.И аз ще тесам още много неща,имам доста да работя върху себе си,аз имам доста неща да чистя и от сега съм се подготвила за 1 година поне и зрение имам да оправям и т.н. много много имам да работя.Аз не казвам че не вярвам в ТЕС а че при мен може би не действа,но аз си мисля че не правя нещо правилно и сигорно е затова.Ще се попрявям всеки ден докато не усетя че работи и при мен.Действам ,не съм се отказала.Продължавам. 

Споко! При теб действа. Това бе доказано и на семинара и тук в публикациите ти. Проблемът не е че ТЕС не действа при теб, а че не действа по начина или със скоростта с която искаш да действа.
Търпение и упоритост му е майката. Едната година дето си си я дала е прекрасна идея. Също така бих те посъветвал да не си следиш състоянието ежедневно, а месечно. Т.е. на края на всеки месец оценяваш напредъка и промяната която е постигната. Иначе постоянно ще се мяташ между надежда и отчаяние.
Давай го по-леко и с околните и със себе си.
Търпение и упоритост му е майката. Едната година дето си си я дала е прекрасна идея. Също така бих те посъветвал да не си следиш състоянието ежедневно, а месечно. Т.е. на края на всеки месец оценяваш напредъка и промяната която е постигната. Иначе постоянно ще се мяташ между надежда и отчаяние.
Давай го по-леко и с околните и със себе си.
Здравейте
Продължавам с предизвикателството.на 08.04 направих лека криза,но иначе небях правила криза от 27 дни което за мен това е постижение,те ми бяха станали през ден.за сега имам някакъв напредък........
да видим.Искам да попитам сега като правя предизвикателство за кръвното мога ли да правя едновременно и за сваляне на килограми,качила съм 4 кг. покрай празниците така се ошишках.....
или трябва да се изчака да приключа с това предизвикателство