диабет
диабет
Помага ли за диабет? Само с книгата ли се правят упражнения, необходимо ли е посещаването на семинари?
Re: диабет
Прообвай и кажи резултата. Аз съм чела за хора, на които е помогнала.plamena написа:Помага ли за диабет? Само с книгата ли се правят упражнения, необходимо ли е посещаването на семинари?
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
..
A knigata namira li se po knijarnicite??
Моят мъж е с диабет. Откриха го късно, може би две или три години след началото на болестта. Той има вече увреждания - диабетна полиневропатия. Изпитва болки по цялото тяло. Купува си всякакви книжки, всякакви добавки и лекарства, скача от едно на друго, говори за йога, но с нищо не се захваща сериозно.
Засега опипвам почвата за ТЕС, само споменавам, чета си книжката пред него и се надявам да го накарам да пробва. Много неща има за ТЕСане, много ще му е полезна, само да успея да го убедя. Защото аргумента му за каквото и да е, свързано със здравето е "нямам време, кога да го правя?".
Ако започне с ТЕС, ще пиша за резултати.
plamena, започна ли с ТЕС? Имаш ли резултати?
Засега опипвам почвата за ТЕС, само споменавам, чета си книжката пред него и се надявам да го накарам да пробва. Много неща има за ТЕСане, много ще му е полезна, само да успея да го убедя. Защото аргумента му за каквото и да е, свързано със здравето е "нямам време, кога да го правя?".
Ако започне с ТЕС, ще пиша за резултати.
plamena, започна ли с ТЕС? Имаш ли резултати?
И в същия момент е убеден, че иска да се излекува, нали?Купува си всякакви книжки, всякакви добавки и лекарства, скача от едно на друго, говори за йога, но с нищо не се захваща сериозно.
..................Защото аргумента му за каквото и да е, свързано със здравето е "нямам време, кога да го правя?".
А всъщност иска ли наистина?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Иска, но много го е страх, че ако започне нещо и то не помогне ще бъде края за него. Така ми каза веднъж за йогата - че толкова много разчита тя да му помогне, че го е страх да започне, да не би да не се получи така и да няма даже и тая надежда.ivangp написа:И в същия момент е убеден, че иска да се излекува, нали?Купува си всякакви книжки, всякакви добавки и лекарства, скача от едно на друго, говори за йога, но с нищо не се захваща сериозно.
..................Защото аргумента му за каквото и да е, свързано със здравето е "нямам време, кога да го правя?".
А всъщност иска ли наистина?
Всъщност май използва болестта си срещу нас. Така че може би е раздвоен, без да го знае.
Интересна логика, не мислиш ли?
Да се проваляш всеки ден (т.е. да продаължаваш да си болен) за да не се провалиш (т.е. да продължиш да си болен).
Често срещан ПО, между другото.
Среща се най-често в следната форма -
По-добре никога вече да не се влюбвам, за да не допусна възможността бъда наранен както преди. Няма да мога да го понеса.
И човекът си живее в самота или краткотрайни, повърхностни, безмислени връзки, като в същия момент жадува, но и се ужасява от истинска страст и чувства.
Като естествено през цялото време твърди, че няма вече истинска любов, истински мъже/жени. Всички са използвачи/ки и т.н.
Да се проваляш всеки ден (т.е. да продаължаваш да си болен) за да не се провалиш (т.е. да продължиш да си болен).

Често срещан ПО, между другото.
Среща се най-често в следната форма -
По-добре никога вече да не се влюбвам, за да не допусна възможността бъда наранен както преди. Няма да мога да го понеса.
И човекът си живее в самота или краткотрайни, повърхностни, безмислени връзки, като в същия момент жадува, но и се ужасява от истинска страст и чувства.
Като естествено през цялото време твърди, че няма вече истинска любов, истински мъже/жени. Всички са използвачи/ки и т.н.
Аха, но с ТЕС се променя тази логика. Просто трябва да се пробва.
Въпреки че ме е страх да...........защото мога да се проваля, и това ще означава .............за мен/че съм..................аз напълно и безрезервно приемам себе си.
Въпреки че ме е страх да...........защото мога да се проваля, и това ще означава .............за мен/че съм..................аз напълно и безрезервно приемам себе си.