На 11 октомври бях на семинар в Пловдив за ТЕС. Тогава за първи път чух за този метод. Имам познания за метода на Хосе Силва, Джон Кехоу, Рейки и постигнах много с работата си върху подсъзнанието. Нямах мнение за действието на ТЕС, но обичам да пробвам, за да имам свое мнение. Започнах с предизвикателство за дисковите хернии и днес ми е тридесетия ден. Какво се получи. Започнах със следната формула:
" Въпреки, че страдам от дискова херния, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от болките в кръста сега и завинаги."
На третият ден направих невероятна реакция. Всичко ме заболя-кръста, коленете запариха, артрита стегна пръстите на ръцете ми и врата ми се схвана от шиповете. За капак ме заболяха и яйчниците. Не можех да спя от болка. Стиснах зъби. Всеки ден по 10 пъти аз си повтарях формулата с Тесане и чета книгата.Реших, че трябва да импровизирам. Започнах да допълвам формулата.Получи се следното:
" Въпреки че страдам от дискова херния и ставни болести , аз....... и т-н." Напомнящата фраза също се промени и разнообрази. Променях я в различните позиции и си изреждах проблемите така:
" Освобождавам се от ставните болки и болести сега"
" Освобождам се от шиповете в тялото ми"
" Освобождавам се от гонартрозата"
" Освобождавам се от артрита"
" Хрущялното вещество се възстановява в коленете ми"
" Хрущялните дискове между прешлените се възстановяват"
" Синувиалната течност в ставите ми се възстановява и аз съм все по-подвижна"
" Гадната, пареща болка в коленете ми си отива"
" Ставните ми болести си отиват и аз съм здрава и млада."
Вероятно съм измисляла и други подобни.
На шестият ден получих световъртеж - вертижен синдром.
След като вече приключих, мога да кажа, че от три години не съм била така добре. Бях забравила какво е да не те опъва някакъв нерв по крака. Чувствам се превъзходно. Нищо не ме боли дори при двете застудявания, а обикновено преди застудяване ми се плаче от болка. Подвижна съм и си изчистих къщата за 2 дни, а напоследък го правех за почти седмица.

Сега планирам да работя за килограмите. Убедена съм, че ТЕС е най-лесния и ефективен метод от всички, които познавам до сега.