Вяра, благодаря! Голяма чест за мен са твоите думи! Да знаеш, че и аз "като теб", мислех същото, насочено към Мая и Ния. Никога, ама никога не съм и помисляла, че ще доживея на някой да давам пример и аз! Така че, дерзай! Пътят не е труден! Стига само да тръгнеш!
И като говорим за прилики, ти да не си случайно зодия Риби. Щото аз не съм дори и от балъците, ами направо от пържените!
Добре си направила с хапчетата! Аз не пия нищо по японския въпрос! Предполагам си видяла нивата на хормоните ми в моята тема. При теб какви са показателите?
И мАни го това, какво казвали докторите за хапчетата. Знаеш историята какви случаи помни.
Иван добре те е посъветвал, да пробваш как се чувстваш. Тези хапчета не са нищо особено. Със сигурност няма да те излекуват. Майка ми ги пие вече 5 години и при нея нивата на хормоните въобще не падат! Е, значи не помагат! За какво са ти хапчета, които не те лекуват? Как ще са животоспасяващи, като не ни спасяват, ами напротив!?!
Аз също нямам никакви оплаквания. И тежест в гушата нямам. Имам наднормено тегло, но то знам от какво е - пуста лакомия!
И в крайна сметка най-важно е как се чувстваш! А ти казваш, че се чувстваш добре! Прави си Предизвикателството и няма да усетиш, как твоя чужденец се е качил на кораба при моите!

Без друго на моите съм им казала, като въртят из моретата да си съберат и другите съграждани!
А щастливия край - видях, че си прочела! Не го бях написала, защото минаваше ден след ден, а на мен не ми се вярваше! Не разбрах нито кога, нито как точно стана. Сякаш не се случваше на мен. Мога до утре да описвам с различни думи и възклицания, но в крайна сметка се оказа, че се случи чудо! Еуфорията под която съм в момента, заради ТЕС е невероятна. Аз искам да я задържа завинаги при мен и да живея в този приятен унес, на една стъпка над земята!
vqra написа:Kakво ще кажете за:
"Въпреки, че имам антитела, полепнали върху щитовидната ми жлеза, които я изяждат безмилостно и усещам тежест в гушата, аз напълно и................ и се освобождавам от антителата и тежестта в гушата сега!!!"
М? Това като предизвикателство, а иначе допълнително Техника на избора за вината /онова което писах в предишния пост/
???
Това ми харесва! Бих го взаимствала! Някак го усещам реално, "виждам" го и направо ми е кеф да го произнасям.
Вяра, някъде из форума бях чела, че дори ако пресилиш проблема, симптома, чувството в Декларацията и НФ, това имало по-силен ефект.
Аз например, когато правих Предизвикателството за очите, и в някои дни в НФ по точките казвах:
Очите ми са червени като на вампир, който току що се е насмусал с кръв
Хората извръщат глава от мен, защото очите ми са болни, тече гной и са грозни
Приличам на болна с отвратителни, течащи, гнусни, гнойни очи
Приличам на прокажена . . . и доста други изрази.
Ох, дано някой не се е погнусил. А в действителност това не беше така. Просто очите ми бяха зачервени и бликаха бели секрети.
Така че, давай го по образно и по артистично! Пробвай как ще ти се отрази. При мен беше о.к.