С ТЕС по следите на изгубеното време
Точно така, трябва да се научим да обичаме себе си. Липсва ви обич защото я търсите на неправилното място - т.е. извън вас. Как може някой да ви обича и9стински ако вие не се обичате, т.е. се смятате мпо една или друга причина за недостойни за любов??????
Обичта е винаги на лице и тя е вътре в самите вас, просто трябва да я преоткриете и да си я дадете. Тогава и хората и света около вас ще започнат да ви обичат, т.е. да проявяват любовта си.
Обичта е винаги на лице и тя е вътре в самите вас, просто трябва да я преоткриете и да си я дадете. Тогава и хората и света около вас ще започнат да ви обичат, т.е. да проявяват любовта си.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Относно носталгията. Тя винаги ще съществува. ВИНАГИ. Но зависи на какво ниво. аз моята не съм я преборил с ТЕС, за ТЕС научих много по-късно, когато вече нещата не бяха толкова критични. Т.е. когато свикнах и приех ситуацията, а и когато вече имах нужните документи за оставане, защото в началото бях нелегален и всичко ми бе несигурно, неясно, страшно, а и отидох сам в непозната страна на другия край на света. Ти - Arethuse, поне не си сама, а си и легална.
Отне ми 2 години за да свикна и да приема до поносимо ниво нещата. Но колко пъти съм си тръгвал за БЪлгария и съм се връщал не мога да ви кажа, но бяха доста.
Така че, ТЕС и търпение му е майката. Без ТЕС отнема около 2 години, с ТЕС не знам колко. Ти ще кажеш. Предполагам месец-два.
Отне ми 2 години за да свикна и да приема до поносимо ниво нещата. Но колко пъти съм си тръгвал за БЪлгария и съм се връщал не мога да ви кажа, но бяха доста.
Така че, ТЕС и търпение му е майката. Без ТЕС отнема около 2 години, с ТЕС не знам колко. Ти ще кажеш. Предполагам месец-два.

А и още нещо. Гледах един много интересен филм за водата и нейните невероятни свойства. Та там казаха, че водата има памет и помни всичко и тъй като ние сме над 70% вода, то значи всяка наша клетка помни мястото където сме се родили и това обяснява защо носталгията ни преследва и защо никога не можем да се отървем от нея напълно. Бодата иска да се върне към извора, така да се каже.
Мдам, то вече са 4 месеца май откак съм тук, но нещата се влошават. Не знам защо така се получава, но даже не искам да излизам навън и се страхувам, че ще превъртя. Хубавото е, че снощи започнах да ТЕС-вам по малко. Другата седмица чакам гости от България.
Не знам за водата, аз май съм чувала за този филм, но и друг път съм била в чужбина и никога не съм се чувствала така. Напротив - чувствах се прекрасно. Предполагам, че зависи и от мястото все пак, досега не съм била толкова далече. Както и да е. Вчера намерих една опорна точка за ТЕСване и ще ви кажа как съм се справила.
ПП Така и не прочетох докрай този материал - Conversation with your body (това защо излиза като чертички?!), но и там се казваше, че тялото (клетките) помнят всичко.
ПП2 - Вчера попаднах на вдъхновяващи филмчета за приложение на ТЕС
Приятна събота и неделя на всички
Не знам за водата, аз май съм чувала за този филм, но и друг път съм била в чужбина и никога не съм се чувствала така. Напротив - чувствах се прекрасно. Предполагам, че зависи и от мястото все пак, досега не съм била толкова далече. Както и да е. Вчера намерих една опорна точка за ТЕСване и ще ви кажа как съм се справила.
ПП Така и не прочетох докрай този материал - Conversation with your body (това защо излиза като чертички?!), но и там се казваше, че тялото (клетките) помнят всичко.
ПП2 - Вчера попаднах на вдъхновяващи филмчета за приложение на ТЕС

Приятна събота и неделя на всички

Основата, условието за щастлив живот на всеки човек е способността му да обича себе си!/ Необходимо , макар и недостатъчно условие!/
Как падна в десятката!
Тези вълшебства не стават със съвети , а с търсене! Питай! Питай всеки , за когото не ти пука, ако те помисли за ку-ку. Питай и по-умните , и по-глупавите. / Само със шефа щега не бива!
/
Прочети темата , от която съзнанието ти е избягало. Много е вероятно да си нацелила слабо място. А може да го изпратиш и на мен! И аз не съм съвършенна все още.
Макар , че ми остава съвсем малко!
Въпрос: Искаш ли да си щастлива отново? Искаш ли да обичаш себе си отново? Какво ще направя за да го постигна ? Какво сега и какво всеки ден?
Как падна в десятката!

Тези вълшебства не стават със съвети , а с търсене! Питай! Питай всеки , за когото не ти пука, ако те помисли за ку-ку. Питай и по-умните , и по-глупавите. / Само със шефа щега не бива!

Прочети темата , от която съзнанието ти е избягало. Много е вероятно да си нацелила слабо място. А може да го изпратиш и на мен! И аз не съм съвършенна все още.

Въпрос: Искаш ли да си щастлива отново? Искаш ли да обичаш себе си отново? Какво ще направя за да го постигна ? Какво сега и какво всеки ден?
Тази част от поста ти към мен ли е насочена? Не разбирам какво да питам. Не разбирам за каква тема става въпрос.ДАНИЕЛА написа: Тези вълшебства не стават със съвети , а с търсене! Питай! Питай всеки , за когото не ти пука, ако те помисли за ку-ку. Питай и по-умните , и по-глупавите. / Само със шефа щега не бива!/
Прочети темата , от която съзнанието ти е избягало. Много е вероятно да си нацелила слабо място. А може да го изпратиш и на мен! И аз не съм съвършенна все още.Макар , че ми остава съвсем малко!
![]()

"ПП Така и не прочетох докрай този материал - Conversation with ----- body (това защо излиза като чертички?!), но и там се казваше, че тялото (клетките) помнят всичко."
Това е темата, за която говорех...
А въпросите са след отговорите. Ако си отговорила на всички въпроси , които виждам в последните две страници , вероятно вече си фиксирала цел , или просто желание за промяна... попитай ТЕС как ще ти помогне по пътя и ако имаш седем отговора , питай например тук - може да получиш и осми...Сигурна съм , че ще се сетиш кого да попиташ , ако знаеш какво търсиш.
Това е темата, за която говорех...
А въпросите са след отговорите. Ако си отговорила на всички въпроси , които виждам в последните две страници , вероятно вече си фиксирала цел , или просто желание за промяна... попитай ТЕС как ще ти помогне по пътя и ако имаш седем отговора , питай например тук - може да получиш и осми...Сигурна съм , че ще се сетиш кого да попиташ , ако знаеш какво търсиш.