Язвата се обади на 17 ден от гладуването, но леко търпима болка( и аз си помислих значи е почнала да се лекува), но в последно време болката се засилва, Но пак може да се търпи но е неприятно.
А иначе през изминалия месец си тесах, но признавам не мога да изпия тия 10 чаши с вода прекалено много са ми.
Хапчета не взимам за нищо, дори имах епилепсия и хапчета пих сумати му време и всеки път като отида на преглед ми казват вече нямаш изразени огнища ама за всеки случАЙ пии, е тва лято тотално ми писна и вече не пия и тях. Преди пиех аулин по някога, но сега нищо.
А солта за предизвикателството я бях спряла заради гладуването, може ли и сега да не я употребявам понеже изобщо не ми е приятна повдига ми се чак от нея
А и нещо което вчера се сетих, когато ми съобщиха че имам язва бях с майка ми , Тя беше доста притеснена, но аз като, че ли се радвах

Така беше и когато ми откриха кисти на яйчниците и преди операзцията аз пак се радвах (Даже се обаждах на кого ли не да се похваля че ще ме оперират )

Сега това си го обеснявам понеже защото съм болна ми обръщаха всички голямо внимание, затова и се радвах