След обед потесах малко в леглото и реших да дремна.
Събуди ме нещо ужасно. Бях в цетъра на центрофуга, която се завърташе все по-бързо и по-бързо. В самото начало, когато скоростта беше по-бавна успях да видя, че около мен се въртяха кадри (като от филмова лента), но това бързо изчезна и не успях да хвана образ. Пропорционално се покачваше и пулса ми. Скоростта ставаше все по-голяма, както и пуса ми, не защото сънувах, че става така, а повече от наистина - чувах го как гърми навсякъде в мен.
Безкрайно отворена съм за тези преживявания, но това ми се стори не особено възможно са преживяване. Мина ми през ума, че мозъка не би ми навредил, но усещането не беше никак приятно и вече и в това не бях сигурна. Започнах да се опитвам да намаля скоростта, но сякаш не бях достатъчно будна за да повлияя бързо. Скоростта намаляваше, но доста бавно. Надявах се, че преди напълно да спре ще видя някой кадър, но това отново се оказа невъзможно - явно не това беше целта на визуализацията или каквото бе там.
Докато успея да се събудя напълно още два пъти се опита да ме завърти, без дори и да съм си помислила, че го искам. Вече обаче не се получи силно. Не знам дали бих му се отдала отново, затова станах. След около 15 мин. се сетих да си измеря пуса с апарат за кръвно - беше 98.
Уплаших, но само в самия момент - сега се чувствам чудесно и не мисля да тесам страха. Но какво би могло да означава това? Това, което аз реша, че е разбира се

, но бих приветствала помощ във вземането на това решение.