Привет!
Продължавам да тесам всеки ден, много се радвам за това свое постоянство - обикновено ентусиазма за разни неща не ме държи повече от 2 седмици. Благодарна съм много за това постоянство.
Незнам дали има някакво значение, но забелязах за себе си, че тесането около 15- 16 часа следобяд ми е най-ефективно. Когато съм ангажирана в тези часове и тесам в други ми е някак по-тегаво да напипам емоции и усещания.
- Случките от списъка намаляха, когато ми изплува нещо гледам да го обработя веднага, струва ми се че по-лесно става така.
- С техниката на избора мисля че приближавам успеха - има положителна промяна да кажем над 60% за около 2 месеца и половина
- В последните слънчеви дни се разхождах по една алея, където има много хора с домашни любимци-кучета. Разминах поне 5 едри животни, които не бяха на повод без да изпитам ужаса, който преди ме сковаваше. Верно, че не съм имала контакт с кучетата, но преди само като ги видех на 5-6 м от мен ми ставаше зле.
- С височините още има какво да се желае, но мога да изтърся покривката от терасата без да се мъча да седна на пода, за да не виждам височината. Обаче ми нахлуват някакви отвратителни картини в главата. Не се занимавам много сериозно с височината, защото си мисля, че не ми е спешно, но ми е ясно че не съм открила корена на този ми страх.
- Гърба ми е щастлив! Не ме боли поне от 10 дни и смятам това за най-големия си напредък. Представям си гръбнака си вече напълно прав, бял и светещ с бяла светлина. Преди време имаше множество черни участъци. Мисля че йогата също допринася за по-доброто състояние на гърба ми

Тук тесах много в посока неудовлетвореност, огорчение, обида, срам. Сега почти не правя тес за гърба, незнам дали това е ок... Малко се страхувам да не съм пропуснала нещо и неразположението да се завърне. Дали да не тесам този страх?
- Седалищния ми нерв още ми създава неудобства, но последните 2 дни имам рязко намаляване на болката. Събуждам се и толкова се радвам, че не ми е сгърчена физиономията от болка! Сигурно и полека ще достигна до корена.
- Тесам и "остатъчни увредени клетки на шийката на матката.. .. изчиствам се напълно от остатъчните увредени клетки на шийката на матката сега и завинаги". Тук не ми излизат никакви чувства или емоции.
Това е накратко отчета за теса, с който се занимавам. Скоростта не ми е висока май, но се радвам много на постигнатите резултати.
Благодаря на всички ви!
Поздрави!