Депресия с мисли за самонараняване!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Петър РФи
Активен

Re: Депресия с мисли за самонараняване!

Мнение от Петър РФи »

Благодаря ти за подкрепата Alisa .Означава много за мен , това за БАРЕП го казах че смятам че със помоща на специалист ще успея да открия корените на проблема си , не че е докторски кабинет .
А сега няколко въпроса : как да се свържа с ехото си ,ако имам даден физ проблем , а нямам случка и мога ли да да го направя същото ако имам убеждение без случка ? И другото е понякога влизам в случка и минавам през още 3-4-5 стигам до някъде и от там питам моето ехо ,кога за първи път си изпитал това и то незнае и това е и дефакто аз не стигам до корена на проблема . Как да продължа по нодолу?
и нещо друго когато правя,ПМ мозъкът ме връща да речем в 10 -12 годишна възраст и после ме праща на 15 , аз си мислех че трябва да ми дава спомени които са по ранни . гледам много клипчета на Карл Доусан как го прави и виждам че им казва че е ок спомена да е и по късен ?
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Петър РФи :
как да се свържа с ехото си ,ако имам даден физ проблем , а нямам случка и мога ли да да го направя същото ако имам убеждение без случка ?

– Както и при ТЕС – Как се чувствам от това, че изпитвам дадено физическо състояние, или мисля дадена мисъл? Кога преди това може да съм се чувствал така? Ако някой друг беше на мое място и имаше това физическо състояние или мислеше тази мисъл, как би се чувствал, при какви обстоятелства би се чувствал така? Взимаш отговора и работиш с ехо-личността и неговата случка/емоция/физ.Ус./ мисъл. Справяш се, идва новото и положително състояние/мисъл и връщаш поетапно към началото до себе си.
И другото е понякога влизам в случка и минавам през още 3-4-5 стигам до някъде и от там питам моето ехо ,кога за първи път си изпитал това и то незнае и това е и дефакто аз не стигам до корена на проблема . Как да продължа по нодолу?

– Всъщност трябва да питаш: това ли е първият път когато се чувстваш така или има и по-рано/преди това такъв момент в съществуването ти? Ако има по-ранен момент, кога би могъл да е той? Може и да го питаш: "А кой би могъл да ти каже/помогне да разбереш?" Аз прилагам и: иди там и ми покажи, когато и където и да е това!
и нещо друго когато правя,ПМ мозъкът ме връща да речем в 10 -12 годишна възраст и после ме праща на 15 , аз си мислех че трябва да ми дава спомени които са по ранни . гледам много клипчета на Карл Доусан как го прави и виждам че им казва че е ок спомена да е и по късен ?
– Както и в ТЕС търсим най-старата или най-емоционално заредената случка, няма проблем от връщане във възрастта 10-15, може случката от тази възраст да е по-емоционално наситена.
:wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Петър РФи
Активен

Мнение от Петър РФи »

добре Благодаря за конкретните отговори, влизам в заешката дупка и ще пиша ако има развитие .
Петър РФи
Активен

Мнение от Петър РФи »

здравейте пак съм аз . Няколко неща се случиха скоро бих желал да ги споделя . С един приятел си говорихме отдавна да пробвам да ида до друг щат . да поработя за сезона (ако успея да си намеря работа - нямам документи , и стигна до там ) .пътуването е само 14 часа с кола без спиране , което в моя случай е невъзможно .Започнах много да мисля върху това , стигнах дотам да си запазя стая при приятелка на моя човек .дори трябва скоро да тръгвам . Обаче колкото повече си мисля и представям какво ще стане ,повече ме обвзема страх и тревозност и сега си мисля как да се откажа и вече имам план в главата си ,да му звънна и да му кажа че немога . Сънят ми пак се наруши , не че преди съм спал много добре . почва майче депресийката да си се завръща . Опитах се да тесам вчера , някакси се успокоих с faster eft и бях ок за вечерта .през нощта и тази сутрин пак ми се въртят лошите неща . Леки като шокови вълни ,както при голямата ми депресия се завръщат в стомаха . Незнам какаво да правя .Продължавам си с Пм не съм спирал ,вече наистина не мога да се разбера .повече от явно е че се страхувам , повече от явно че нещо не правя правилно ,защото , аз вместо да се подобрявам малко по малко , аз съм на вълни ,ту съм добре за ден 2 ту съм зле за 3-4 , и постоянно се лакатуша в някакви състояния .търсих Пм специалист около мене няма наблизо .Объркан съм , все още си и мисля да се прибера в БГ и да прообвам да работя със специалист там . Незнам умът ми вече не го побира . Лутам се от едно на друго нещо ,търсейки верния път и началните случки от които всичко това е започнало , ама както казах нещо не правя правилно , може твърде много бързам в искането си да открия случката/причината/.обаче ме е страх да изпитам всичките тези неща .които изпитах зимата и бях на ръба . Мислите ми ще се самоубия не са изчезнали , сега малко не ми носят толкова голям психологически товар ,защото мисля какво ще стане с това местене,писъкът в ушите ми ту се увеличава ту намалява и то не е изчезнало.ЗНАМ че подсъзнанието ми върши това базирано на възприятията ми за дадени случки в миналото и че то се опитва да ме съботира . Извинявам се че написах такива неща , ама главата ми е пълна с тези мисли и исках да ги излея .
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Не е нужно да си идваш в България за да работиш със специалист. Има Скайп и Вайбър. Само дето има и часова разлика. Но тя е по-лесно преодолима, отколкото няколко хиляди километра.

А за местенето е ясно, че те е страх. Страх те е иот всяка промяна по същите причини - Излизане от зоната на комфорта. Неизвестност. Предполагаема загуба. Предполагаема болка.

Всяка промяна е болезнена. Въпросът е дали е по-болезнена от сегашното състояние на нещата. Докато сегашното състояние не стане по-болезнено от предполагаемата болка от промяната, ще сис стоиш където си и само ще се жалваш, колко си зле и ще намираш хиляди оправдания да не се промениш.

Прегърни Болката!
No Pain - No Gain!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Петър РФи
Активен

Мнение от Петър РФи »

Ванка търся , гледам клипчета опитвам се да си правя ПМ сам , но се получава 1 път на 100 дето се вика . имам записани около 250 случки- от тях съм отработил около 130 -като смятам че са отработени , а всъщност понякога като се върна се оказва че не са и ги правя пак , дори потретвам ,за това казвам че ми трябва помощ, м/у другото намерих една спецаилистка по ПМ в НЮ Йорк и довечера ще ми прави безплатна консултация .да видим какво ще ми каже и кога може да ме види .

Иначе съм навит за онлайн сесии,обаче трябва да видя какво ще стане с тази жена. за това трябва да говорим допълнително.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Само да те предупредя нещо във връзка с работата със специалист, ПМ, Бърз ТЕС и т.н. издънки, т.е. разклонения на ТЕС.
Всички те обещават по-бързи резултати. Но това са подвеждащи рекламни трикове.
Ако четеш внимателно книгите им и погледаш малко по-дълго семинари на създателите им ще разбереш, че при някои хора за определени проблеми има много бързи резултати във всеки метод и при същите тези хора за други проблеми резултатите идват по-бавно.
За някои хора резултатите никога не идват бързо независимо от метода, но при упорита и продължителна работа резултати винаги има, пак независимо от метода.

Понеже наскоро препрочитах и двете книги за ПМ, издадени на български, ми направи впечатление, че в примерите, дадени в тях, има случаи на хора, които са работили със ПМ специалист в продължение на 3 години за да си решат напълно даден проблем.

Как ти се струва това като бързина на постигане на резултати?

Ти от колко време работиш с ТЕС? Няколко месеца само са минали.

Виждам, че търсиш бързо решение на проблемите си, което е разбираемо. И искаш някой друг ако може да ти ги реши, което също е разбираемо. И аз бих искал това да е възможно. И мен ме мързи да работя. И аз искам да има някакво хапче, което да лапна и да ми се оправи живота.
Или някой спец да ми приложи нова и магическа техника, с която от раз да се променят нещата. Но не би.

Нивата си иска оране.

Едно дърво да засадиш, иска време докато започне да дава плод.
Ако по някакъв начин, с някакви хими и специални машини го накараш да започне да дава плод по-рано, плода няма да е толкова качествен и полезен, както ако му дадеш необходимото време.

Това не го казвам за да те откажа от работа със специалист. А за да ти кажа, че трябва да си търпелив, упорит и дисциплиниран, независимо с какъв метод работиш и сам ли работиш или с някой друг.

Работата със специалист обикновено е по-ползотворна.
Когато двама човека работят заедно по принцип е по-добре, защото другият човек може да види нещата от друга гледна точка и да ти даде нови идеи.
Но най-важното е с този с когото работиш да си допадате и да си паснете. Няма ли я тази симбиоза, не го ли усетиш човека отсреща да ти допада, да е искрен в намерението си да ти помогне, нещата няма да вървят добре.
Никой не е универсален. Всеки е уникален. И във всяка връзка между двама човека, ако има химия, нещата се случват въпреки трудностите и несгодите.

В крайна сметка поуката е да търсиш подходящ човек, с който да работиш, а не нов по-бърз метод. И да се въоръжиш с търпение.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Петър РФи, правил ли си ПМ като за случка-спомен по
обаче ме е страх да изпитам всичките тези неща .които изпитах зимата и бях на ръба
:?:
Би било подходящо да потърсиш в миналото си и сходно състояние-случка на тази
вместо да се подобрявам малко по малко , аз съм на вълни ,ту съм добре за ден 2 ту съм зле за 3-4 , и постоянно се лакатуша в някакви състояния
:!:
И разбира се, да потърсиш причината за твоето бързане, пак в миналото. Кога за първи път може да си разбрал, че трябва/ искаш/ налага се да бързаш?
може твърде много бързам в искането си да
:wink:
Петър РФи
Активен

Мнение от Петър РФи »

ОК време е да доложа какво стана . В неделя бях цял на работа и после хоп на автобуса и цяла нощ до сутринта. Бяхме 3 часа с тази жена ,с влизането ми тя искаше да се помиоли за мен и го направи .а пък аз зърнах през терасата й , тя беше на 24 етаж. И веднага в главата ми влезе мисълта че искам да скоча от балкона и така ме държа 3 часа докато не излязох от сградата й ,даже я помолих да заключи вратата на терасата, и тя го направи . как протече всичко , правихме 3-4-5-6 серии ТЕС и после правихме ПМ на 3 случки , 2 от които аз вече бях правил. През другото време си говорехме . Тя ми каза че по нейно вътрешно усещане ,би било добре да си направя '' deliverance ''- според моите разбирания нещо като" exorcism " . Каза ми, че незнае защо неможе да се свържи с матрицата и моите мисли за самоубийство . Смята че може да съм обсебен от дух или съм прокълнат от някого.Долу горе това беше в общи линии . аз се замислих защо си помислих че искам да скоча и 1-2 случки ми изникнаха в главата . Може би е страх от височината незнам трябва да проверя с ПМ.

Като цяло за този път дето бих, не очаквах такова нещо. Явно Ванката си беше прав за много от нещата , сега жената беше искренна и се видя че искаше да ми помогне , прати ми линкове за пречистването и тн. НО с нея не бих искал да продължа да работя .
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:lol: Уби ме! Интересна опитност.
Има групи във Fb където правят скайп сесии, терапевти обучени и на ТЕС и на Матрица.
Ако искаш пробвай се.
Преди всичко продължавай да се трудиш самостоятелно.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Всяко зло - за добро.
Решението на проблема ти не е извън теб и не зависи от други хора. Другите хора могат да те напътстват и подпомагат по пътя ти, но ти трябва да се потрудиш и да си изстрадаш промяната.

Аз бих избягвал всякакви екзорсизми, тъй като и тях ти ги прави някой друг и не се знае какво ти прави. А ти се оставяш в ръцете му.

Аз мога да ти предложа лични сесии по Скайп, но не разчитай, че с две-три сесии ще стигнеш до корените на проблемите си, ще ги изтръгнеш и всичко ще е цветя и рози.
Не казвам, че не е възможно, но е малко вероятно.

Нивата си иска мотика, а не молитва.
Най-вече не спирай да работиш!
Всеки ТЕС е полезен.
Какпка по капка - вир.
Количествените натрупвания, водят до качествени изменения.
bubolechka
Участник

Мнение от bubolechka »

Здрасти , няма как да не ти коментирам последния пост! Тези мисли за самоубийство си имат реално обяснение ,не си обладан нито от духове ,нито от нищо свръх естествено ! Това са НАТРАПЛИВИ МИСЛИ породени от твоята неувересност и страх. НЯма да те лъжа ,че е лесно да се справи човек с тях.Трудно е, терапевтите казват ,че това е едно от най-трудните тревожни разтройства за "лечение".
Един линк ти копвам ,вместо да ти обеснявам по-добре чуй за какво иде реч.Първо трябва да си запознат с механизма на мислите , от къде идват и как може да се справищ с тях.С борене нестава от личен опит ше ти кажа :D Борих ги години наред и стана по-зле и от преди.Те са просто една ГОЛЯМА ЛЪЖА , просто изглеждат като истински,но не са.Моля изслушай записа и пиши пак дали си разбрал !!

https://vimeo.com/157960068
Петър РФи
Активен

Мнение от Петър РФи »

Mного ти благодаря, отдавна исках да се свържа с тебе. Благодаря , ти и за записа , звучи точно като за мене !Така какво разбрах . Тези мисли са тук за да ми дадът урок . аз си ги имам тези мисли постоянно и те никога неще се осъществят , защото аз имам ОКР и тези мисли са защитна функция на мозъка . За да се справя с тях аз трябва да прегърна страхът , да го осъзная , да приема че ще се проваля и да се смиря .Тези мисли са дошли не защото аз искам да се самоубия а защото АЗ ОБИЧАМ себе си ,те са напълно нормални . Просто мозъкът ми е създал тези защитни механизми . това разбрах

Сигурно ще имам хиляди въпроси и към тебе ,не ме разбирай погрешно от несигурност е , но съм ти много благодарен за помоща .Приятна вечер :)

Ванка ,сега в понеделник имам свободен ден . Ако имаш време да направим една сесия ?

И нещо друго случвало ми се е и преди като вляза да правя ПМ , аз си представям как наранявам Ехото си - знам че не е нормално , но бих искал да знам как да постъпвам , примерно преди си отварям очите и се опитвам пак или пък влизам пак след няколко часа в случката ?
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Първо си направи ТЕС, че си сърдит на Ехото си и , че искаш да го нараниш/ накажеш.
Друг вариант е, да пратиш друг да помага на Ехото ти, а ти да наблюдаваш и тупкаш себе си.
Викаш и някой да тупка теб, друг Ехото ти.
Срещни се с твоето бъдещо аз, което вече се е справило и го помоли да ти помогне; прати го то да помогне на Ехото ти.
:idea: Инструменти за справяне.
bubolechka
Участник

Мнение от bubolechka »

Да правилно си разбрал.Няма проблем да се свържеш с мен може да сме си полезни :wink:
Публикувай отговор