Хроничен проблем - субфебрилна температура
-
- Участник
Хроничен проблем - субфебрилна температура
Здравейте на всички! Нов съм във форума, поизчетох някои от темите и се вдъхнових от резултатите и ефектът, който постига ТЕС. На 20 год. съм, студент в София и от година вече имам проблем със здравословното ми състояние - постоянна леко завишена температура. Така наречената "субфебрилна температура" се движи около 37,1-37,2 , но страшно ме изтощава, постоянно съм отпаднал, пречи ми на следването и на общуването с хората, мозъкът ми работи на ниски обороти. С две думи, чувствам се непълноценен човек и това понякога адски много ме депресира. Появата на проблема ми не свързвам с нищо конкретно, имаше го преди две години за месец-два(вече не помня точно), след това изчезна и преди година пак се появи, точно по време на кандидатстудентските ми изпити. Бих го обвързал с това, ако не се беше случвало и преди, но все пак... Може би стресът го предизвиква, но вече година откакто съм в университета това си продължава и този път не изчезна от само себе си и много ме тормози. Правих си всякакви изследвания, но лекарите не могат да бъдат категорични. От време на време ме изпълва силен импулс на желание един път завинаги да се справя с тази температура и ДА БЪДА ЩАСТЛИВ - в един от тези моменти попаднах на този форум и надеждата ми е голяма! Чудя се как да започна, изчетох книгата и мисля, че може би правилния път ще е с ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО. Междувременно си купих книгата "Енергийна медицина" на Дона Идън и мисля да комбинирам техниките и дано успея да извлека максималното от тях. Към модератора Иван - иска ми се да знам дали си срещал подобни на моя случаи и успели ли са да се преборят с този проблем? Благодаря за отделеното внимание и успех на всички, тръгнали по пътищата на разрешаването на проблемите си! 

ТЕС помага за всичко!
Почни с Предизвикателството! Прави го поне месец, ако след месец не си изчистил проблема, можеш да го комбинираш с други техники. Повече, не винаги е по-добре. Не се разводнявай, концентрирай се.
Проблемът ти е точно от стрес и то стрес който е ежедневен. След месец с Предизвикателството ще го осъзнаеш по-добре.
Пиши след месец да кажеш как е!
Почни с Предизвикателството! Прави го поне месец, ако след месец не си изчистил проблема, можеш да го комбинираш с други техники. Повече, не винаги е по-добре. Не се разводнявай, концентрирай се.
Проблемът ти е точно от стрес и то стрес който е ежедневен. След месец с Предизвикателството ще го осъзнаеш по-добре.
Пиши след месец да кажеш как е!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
-
- Участник
Причините за всички хронични болести са подобни, само проявлението на болестта в различните хора е различно, според това как тълкуват дадени обстоятелства. Т.е. в основата на всичко е стреса. След един месец и ти ще бъдеш сигурен.
Аз лично не съм имал такива случаи, но за всяко нещо си има пръв път.
Ти ще си ми първият.
Аз лично не съм имал такива случаи, но за всяко нещо си има пръв път.
Ти ще си ми първият.

Постоянство, Дисциплина и Упоритост