Отдавна не ми се бе случвало да имам мигренозен пристъп, но днес ме обзе. За разлика от преди не се засили толкова непоносимо и успях да се справя. Направих тес... и след това за отпускане... и се почувствах много по - добре.
Успех!Любов написа:Така или иначе като човешко и емоционално същество... в разни случки, срещи с хора, усещания... няма как да не предизвика някаква емоция, усещане, асоциация и ТЕС в момента го чувствам като сапун и хигиена на душата. Иначе до преди това...трупаш, трупаш вътре и в един момент се чудиш как да се справиш с цялото това нещо.
Нещата, които са най ценни в този живот не са лесни за правене. Именно затова са толкова ценни.Любов написа:...Понякога имам чувството, че това край няма... а понякога ми изглежда все едно изкачвам баири по които има и спускания и изкачвания...стигаш върха и после пак.
Добре казано......ТЕС в момента го чувствам като сапун и хигиена на душата. Иначе до преди това...трупаш, трупаш вътре и в един момент се чудиш как да се справиш с цялото това нещо.
Много добре направено!Най - тежко и най - трудното нещо ми беше да се справя с мислите за самоубийство, импулсите... още повече, че имах направени опити вече и там имаше много силни емоции... след това най - тежкия ми период след направените опити... много неща имах да чистя и там. Но не помня вече от кога - спряха тези мисли... спомням си, че в един такъв момент, в който се бяха появили тези мисли и това желание...тесах...и започнах да тесам колко е силно желанието, колко много искам, защо искам... представих си го, че наистина го правя, начина по който го правя ...че успявам и излизам от това тяло, напускам го, напускам и Земята... опитах се до колкото се може да усиля и до колкото мога да си представя какво би било..и през цялото време тесах... после се събудих и нямах желанието, нито импулса за това повече...чувствах, че щом душата ми е избрала да е тук и минах през толкова много... явно има защо и няма да се отказвам.