Вчера Лъки64 ми разказа за тест,който е правила преди години.Рисуваш с разнацветни моливи каквото ти дойде на ум-пеперуди,облачета и т.н.Вечерта нещо не можех да заспя и мислено рисувах,пеперуди ,облаци ,кръгчета ,цветенца иразни линийки,предимно в жълто и оранжево,и малко в червено,като си мислех--ихааа колко съм светла,направо грейнала.ХАХАХА.Жълта зона - отегчение, досада,песимизъм,объркване,възбудено/раздразнено състояние,нетърпение/ливост.Тука открих досада,песимизъм,раздразнение.Оранжева зона - разочарование, съмнение,упрек,обезкуражаване,тъга/натъжаване.От тука--съмнение,обезкуражаване,тъга.Червена зона - яд,ярост,отмъщение,омраза.Мойте са яд и ярост.[03:43:16] doramor1: Brown
Jealousy Insecurity Guilt Unworthiness Жълта зона -Ревност,несигурност,Вина,недостоен, незаслужаващ.От кафявия-несигурност.А аз си мислех,че тези емоции съм ги шутирала в дупаринката веднъж завинаги.Даже усещането ми е че съм се набила в такава нула,че даже и позитивните емоции не мога да ги изживея като такива ,а си казвах става каквото трябва.Първоначално ми мина през ума,че толкова тес съм ударила до сега и все едно нищо не съм направила,ама и това нее истина,защото знам какво съм смъкнала от себе си до сега.Теслата и на работааааа