Дневникът ми (desko)
Re: Дневникът ми (desko)
Здравейте. Отдавна не съм писала, но реших да се покрия, така да се каже, да ми се успокоят нещата. И така стана
Сега наближава да раждам и си рекох да драсна някой ред и да ви помоля да отделите частица положителна емоция за мен и за бебо. Стискайте палци
Благодаря за всички съвети, които ми дадохте и които ми помогнаха да се стабилизирам. Прегръщам ви всички!

Благодаря за всички съвети, които ми дадохте и които ми помогнаха да се стабилизирам. Прегръщам ви всички!
Успешно раждане, здраво и красиво бебче да си отгледате 

Пожелавам ти всичкото спокойствие на света и леко раждане! Ще видиш, че всичко ще е наред 

Деси, хубаво раждане и от мен.
Всичко наред ли е? Как се чувстваш?
Всичко наред ли е? Как се чувстваш?
desko, желая ти леко случване! Бъдете щастливи!
Последно промяна от Alisa на 29 Ное 2013 15:33, променено общо 2 пъти.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Пожелавам леко раждане и само хубави спомени от това събитие !!
Благодаря ви много за добрите пожелания. Още мъничко остана ...
Здравейте.
Много съм ви благодарна за положителната енергия, която ми пратихте. Секциото мина много добре, още на втория ден успях да стана много лесно и съответно и бебо ми го донесоха веднага. Очаквах трудно да се възстановя, защото с първото секцио бях много зле. Но се радвам, че не стана така и бързо се възстанових
Бебо се казва Мирослав, вкъщи сме си и си се кърмим успешно. Той е много спокоен и аз успявам да се наспя
Ами това е, благодаря ви още един път.
Много съм ви благодарна за положителната енергия, която ми пратихте. Секциото мина много добре, още на втория ден успях да стана много лесно и съответно и бебо ми го донесоха веднага. Очаквах трудно да се възстановя, защото с първото секцио бях много зле. Но се радвам, че не стана така и бързо се възстанових

Бебо се казва Мирослав, вкъщи сме си и си се кърмим успешно. Той е много спокоен и аз успявам да се наспя

Ами това е, благодаря ви още един път.
Поздрави, да сте живи и здрави и доволна комуникация:)))
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет
Еее, desko, много се радвам! Бъдете все така спокойни и доволни! Честит Мирослав!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Честито
живи и здрави да сте и все така спокойни

Честит Мирослав
!

Да ти е жив и здрав! Честито!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.