А харесва ли ти да гледаш ужаси?Limitless написа: Тази вечер прекарах в гледане на ужаси, ....
пс: Прочетох темата ти с огромно удоволствие. Словото ти тече като река, а начина ти на изразяване ме кефи много. Дерзай!
Хаха, искам като пукна хората да си направят религия в мое име и да ми се молятvqra написа:A какво точно означава това - да станеш Бог?
Момче, ти за какво пишеш тук? Какво искаш? Какво очакваш? С какво твоите постове биха били полезни на други хора? Или на теб самия?Това ли е твоята сцена? Върни се в началото на темата си и я препрочети. Ако след това искаш да напишеш отново същото...Limitless написа:Хаха, искам като пукна хората да си направят религия в мое име и да ми се молятvqra написа:A какво точно означава това - да станеш Бог?
Да, добре ще пробвам и ще пиша. За сега ми е най - важно да си махна мързела и по-тата за тесане.ivangp написа:Асоциирай се с (Погледни се през очите на) майка си или на човека, който смяташ, че най-много те обича и ТЕСай чувствата на този човек.
Освен това ТЕСай всичко, което ти се струва ненормално.
Да се кефиш на ужаси и разпрани вътрешности не е нормално.
Успокой топката! Нито ме дразниш, нито се изживявам като админ. Въпросите ми са по-скоро насочващи, за теб самия. Ако искаш - можеш сам да си отговориш на тях, не е нужно да е публично. Това е ако наистина искаш нещо да промениш в себе си. За полезността - /чети внимателно/ - да, задължително е да си полезен; ако не на другите, то поне на теб самия. Иначе защо е всичко? А и май вече си пораснал достатъчноLimitless написа:paraboloid,
Отговарям на въпроси, шегувам се, споделям, задължително ли е да съм полезен? Това си е моята тема и щом не ти харесва може да не я четеш, защото не си админ и не можеш да я изтриеш. Както всички знаем този форум не е като другите и няма да има караници, просто можеш да се теснеш, че темата ми те дразни или не знам там какво чувстваш.