Дневникът ми (desko)
Появата на петното при диетата, може да е от недоизчистен проблем и всъщност да се явява като фаза на чистене!?
"Да влачи под ръка", "Да хване под ръка", "да крепя някого"-тези изрази чувала ли си ги? Може да е свързано с нещо, като негово усещане.
Израза "да ти окапят ръцете, дано!"- може да е чул по негов адрес от някого...някой недоволен???
Не знам защо ми идва точно това, но провери!
"Да влачи под ръка", "Да хване под ръка", "да крепя някого"-тези изрази чувала ли си ги? Може да е свързано с нещо, като негово усещане.
Израза "да ти окапят ръцете, дано!"- може да е чул по негов адрес от някого...някой недоволен???
Не знам защо ми идва точно това, но провери!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Здравейте. Отдавна не съм писала във форума, но ето, че имам нужда пак от вашата помощ.
Моето желание се сбъдна и съм бременна, вече в третия месец. Обаче очакванията ми за спокойна и прекрасна бременност не се сбъднаха. Имам доста често кървене и това доведе до разбиване на психиката ми. Изпаднах в такава паника. От вчера се ТЕС-ам доста и успях да си вдъхна кураж. Много ме е страх да не прокървя отново и треперя като ходя до тоалетната. Явно ми е много силен страха, защото от 10 оценка успях едва до 9 да я сваля.
Продължавам с ТЕС-ането, помагайте моля ви с каквото се сетите да се успокоя и да не кървя вече.
Моето желание се сбъдна и съм бременна, вече в третия месец. Обаче очакванията ми за спокойна и прекрасна бременност не се сбъднаха. Имам доста често кървене и това доведе до разбиване на психиката ми. Изпаднах в такава паника. От вчера се ТЕС-ам доста и успях да си вдъхна кураж. Много ме е страх да не прокървя отново и треперя като ходя до тоалетната. Явно ми е много силен страха, защото от 10 оценка успях едва до 9 да я сваля.
Продължавам с ТЕС-ането, помагайте моля ви с каквото се сетите да се успокоя и да не кървя вече.
При мен много силно работи визуализацията. Представяй си картини, които ще те успокоят. Това преди заспиване. Изглежда има някакъв специален момент в състоянието полусън. Направи си слайд с картини, които ти харесват, сложи ръце на слънчевия сплит и ги гледай.
Ще тесна заради теб естествено. Стискам палци.
Ще тесна заради теб естествено. Стискам палци.
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки
И при мен ми се появи кървене , когато бях бременна със сина ми , беше в началото на бременността обаче , доста често се случва в първите месеци . Какво казва лекарят ти ?
Обикновено това се получава заради недостатъчното отделяне на хормони , но при теб скоро ще се образува плацента и предполагам кървенето ще спре , понеже и тя ще произвежда хормони .
Ако всичко е наред с плода и той си има сърдечна дейност , няма страшно , ако е възможно ограничи временно физическата си активност .
Обикновено това се получава заради недостатъчното отделяне на хормони , но при теб скоро ще се образува плацента и предполагам кървенето ще спре , понеже и тя ще произвежда хормони .
Ако всичко е наред с плода и той си има сърдечна дейност , няма страшно , ако е възможно ограничи временно физическата си активност .
Благодаря много за съветите. Всичко ще пробвам, само и само всичко да е наред. Аз от утре влизам в 12-та седмица и докторът също ми каза, че би трябвало вече кървенията да спрат. Дано, дано, силно се надявам. Бебока е добре, чуваме сърчицето, мърда ръчички. Видими причини за кървенията няма. Пия дуфастон и но-шпа и лежа по цял ден, което още повече ме съсипва. Ами това е на кратко.
Проблемът ти не е че имаш кървене, а че слагаш равенство между кървенето и опасност от загуба на плода. ТЕСай това заключение, убеждение и осъзнай, че има много причини за и възможни последствия от кървенето и че то всъщност може да очистителен процес в организма ти за да се подготви средата там за по-добър растеж на бебето. Като премахнеш равенството, всичко ще се оправи. И се СКЪСВАЙ от ТЕС. Само гледай да НЕ потупваш допълнителните точки по краката си.
Работи само с точки по главата, торса и ръцете!
Работи само с точки по главата, торса и ръцете!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Да, благодаря ти Иване. Снощи докато се ТЕС-ах и ми мина мисълта, че може би трябва да ТЕС-ам, че ме е страх от загуба на бебето. Но после дадох преимущество на кървенето. Явно ще трябва да си ТЕС-ам страха от загуба.
Иска ми се да ви разкажа случките около забременяването ми. Мисля, че ще ви е интересно, а може и да се опитате да го разтълкувате. Защото аз съм в неведение.
Бях си насочила цялата мисъл в това да забременея. Дори и тук бях писала както знаете. Но ТЕС-ах тази мания и просто се бях успокоила по някакъв начин и тази мисъл беше много чиста. Правих си визуализации и всичко беше толкова живо и не знам, на някакво друго ниво беше. Една нощ сънувах, че отварям едно писмо и там пишеше, че сега е момента да имам бебенце. Събудих се с този сън и се чудих сега какво да правя. Усетих през деня, че съм в овулация и веднага звъннах на мъжа ми, че довечера ще трябва да правим опити за бебе. Обаче нищо не стана. Мъжът не се съгласи, защото такива уговорки го притеснявали и нищо нямало да стане. Но два дена преди този сън си правихме секс и това беше за целия месец. В началото много се ядосах от отказа му. На следващия ден бях много сърдита и ядосана. Опитвах се по всякакъв начин да му покажа, че ме е наранил. ТЕС-ах се за този мой яд, тогава ми дойде мисълта, че това може да е за добро, че така явно трябва да стане. Успокоих се. Дойде времето, в което трябваше да ми дойде цикъла. Боже, при всякаква болка за цикъл се молех да не ми дойде и наистина успях да изчакам два дена закъснение и с голяма радост установих положителния тест.
Тогава дойде повратния момент според мен за тези мои страхове. Показах на мъжът ми теста, бях толкова радостна. Мъжът ми обаче го погледна и каза - ами ако не е вярно и не си бременна. Нещо се обърна в мен, почувствах в стомаха някакво свиване. Не знам, нямам спомен какво си помислих тогава. Но от тогава постоянно ме е страх, че може да загубя бебето и че няма да съм бременна. От едно никакво изказване. След няколко дена сънувах, че съм на някаква поляна, има един бял дворец и аз благодарях, че съм бременна. Някой ме помилва по главата и ми каза, че всичко ще бъде наред. Но нали съм все наопаки, не можах да се успокоя. Онзи ден по същия начин, след поредното ТЕС-ане, просто си затворих очите и се опитах да не мисля за нищо. Тогава отново някакъв човек дойде при мен, облечен с бял и бял шал, прегърна ме и пак ми каза, че всичко ще е наред. Но защо аз не мога да се успокоя? Толкова знаци, а аз треперя като лист.
Ами това е. Ще продължавам да ТЕС-ам и ще пиша допълнително.
Иска ми се да ви разкажа случките около забременяването ми. Мисля, че ще ви е интересно, а може и да се опитате да го разтълкувате. Защото аз съм в неведение.
Бях си насочила цялата мисъл в това да забременея. Дори и тук бях писала както знаете. Но ТЕС-ах тази мания и просто се бях успокоила по някакъв начин и тази мисъл беше много чиста. Правих си визуализации и всичко беше толкова живо и не знам, на някакво друго ниво беше. Една нощ сънувах, че отварям едно писмо и там пишеше, че сега е момента да имам бебенце. Събудих се с този сън и се чудих сега какво да правя. Усетих през деня, че съм в овулация и веднага звъннах на мъжа ми, че довечера ще трябва да правим опити за бебе. Обаче нищо не стана. Мъжът не се съгласи, защото такива уговорки го притеснявали и нищо нямало да стане. Но два дена преди този сън си правихме секс и това беше за целия месец. В началото много се ядосах от отказа му. На следващия ден бях много сърдита и ядосана. Опитвах се по всякакъв начин да му покажа, че ме е наранил. ТЕС-ах се за този мой яд, тогава ми дойде мисълта, че това може да е за добро, че така явно трябва да стане. Успокоих се. Дойде времето, в което трябваше да ми дойде цикъла. Боже, при всякаква болка за цикъл се молех да не ми дойде и наистина успях да изчакам два дена закъснение и с голяма радост установих положителния тест.
Тогава дойде повратния момент според мен за тези мои страхове. Показах на мъжът ми теста, бях толкова радостна. Мъжът ми обаче го погледна и каза - ами ако не е вярно и не си бременна. Нещо се обърна в мен, почувствах в стомаха някакво свиване. Не знам, нямам спомен какво си помислих тогава. Но от тогава постоянно ме е страх, че може да загубя бебето и че няма да съм бременна. От едно никакво изказване. След няколко дена сънувах, че съм на някаква поляна, има един бял дворец и аз благодарях, че съм бременна. Някой ме помилва по главата и ми каза, че всичко ще бъде наред. Но нали съм все наопаки, не можах да се успокоя. Онзи ден по същия начин, след поредното ТЕС-ане, просто си затворих очите и се опитах да не мисля за нищо. Тогава отново някакъв човек дойде при мен, облечен с бял и бял шал, прегърна ме и пак ми каза, че всичко ще е наред. Но защо аз не мога да се успокоя? Толкова знаци, а аз треперя като лист.
Ами това е. Ще продължавам да ТЕС-ам и ще пиша допълнително.
Ами ето ти я случката която е корен на проблема и която като бъде изчистена с ТЕС ще премахне проблема.desko написа: Тогава дойде повратния момент според мен за тези мои страхове. Показах на мъжът ми теста, бях толкова радостна. Мъжът ми обаче го погледна и каза - ами ако не е вярно и не си бременна. Нещо се обърна в мен, почувствах в стомаха някакво свиване. Не знам, нямам спомен какво си помислих тогава. Но от тогава постоянно ме е страх, че може да загубя бебето и че няма да съм бременна. От едно никакво изказване.
Първо я изчисти с ТКФ и след това прави 10тина минути ТЕС докато си спомняш живо следната случка.
...че съм на някаква поляна, има един бял дворец и аз благодарях, че съм бременна. ....човек дойде при мен, облечен с бял костюм и бял шал, прегърна ме и пак ми каза, че всичко ще е наред.
Иване, може ли с ТКФ за една и съща случка да тес-ам няколко негативни емоции? Не знам какво изпитвах тогава, пък и сега ми е объркано. Мисля си, мисля си и се сещам за няколко негативни емоции - стреснах се, че както имам две чертички на теста, така и във всеки следващ момент може вече да ги няма, т.е. да не се радвам прекалено много; другото е, че се разочаровах от мъжът ми, че може въобще да се съмнява и третото е, разочарование от това, че си мисли, че мога да го лъжа. Това като че ли чувствам. Но май първото е най-силно, другите са някакви следствия. Обаче първата негативна емоция нещо не знам как да я озаглавя
страх от радост, а заглавието на филма ще ми е положителния тест за бременност, май така ще е.

Всичко може, стига да дава резултати.
А идвало ли ти е наум, че мъжът ти може да е искал да те предпази от разочарование или себе си да предпази от разочарование, а не да си е мислел, че го лъжеш или да не ти е повярвал.
Всяко събитие може да се тълкува по различни начини и да има различни значения.
А идвало ли ти е наум, че мъжът ти може да е искал да те предпази от разочарование или себе си да предпази от разочарование, а не да си е мислел, че го лъжеш или да не ти е повярвал.
Всяко събитие може да се тълкува по различни начини и да има различни значения.