Първият е свързан с алергията,която ме тормозеше откак се помня.Всяка нощ аз получавах обрив с разлина интензивност и конфигурация по тялото.За гарнитура често получавах"бонус"несиметрични отоци по лицето,които понякога ме принуждаваха да си остана целия ден в къщи
През целия си съзнателен живот съм се ограничавала от някаква храна, която аз или лекарите считахме за "виновник".Уви,все не улучвах верния "виновник".
Когато започнах сериозна работа с ТЕС,аз реших,че нямя да ограничавам нищо в хранителния си режим,пък ми беше и трудно, защото бях в санаториум и си наложих да ям дори кайма с недоказан състав.Това преди не можех да си го помисля.Масажистката първа забеляза,че грозният релефен обрив по гърба ми,с всеки следващ ден намалява.По това време аз тесах проблема 10 пъти дневно по препоръка на Иван.Резултатите тръгнаха много скоро и към 15-я ден аз вече почти не получавах тези "задължителни"нощни обриви и нито веднъж -отоци по лицето.
Оттогава измина повече от година и аз забравих за алергията.Признавам,че не продължих с ТЕС за други проблеми,както ми препоръча Иван,докато не се появи друг много сериозен здравословен"мотиватор".Зрението ми за кратко време се влоши много
и се оказа,че върху ретината на дясното ми око се е появила мембрана,която може да се отстрани само оперативно.Само че, операцията е много рискована и прогнозата лоша.
Тогава се изплаших,но за кратко,защото знаех,че имам ТЕС.
БЛАГОДАРЯ на Мая /mayadob/,която успя да ме мотивира и ми се обаждаше често,за да провери дали не съм пак изпаднала в униние.Тя правеше това на фона на нейната бременност/9-ти месец/ След това с новородената си дъщеря и всичките си лични грижи,тя продължи да се сеща за мен и да ми звъни,така,че аз се почувствах отговорна и заради нея
В този случай правих и други енергийни техники,но през цялото време бях сигурна,че сама ще се освободя от мембраната, която най-вероятно сама съм си поръчала някога,за да не виждам някои неудобни за мен неща.
Бях сигурна и в това,че ТЕС е моята техника и отново ще ми помогне.Сама си назначих контролен скенер и думите на лекаря бяха:Рядко се случва,но при теб мембраната сама се е откъснала без да разкъса ретината !
Така,че приятели,работете и ВЯРВАЙТЕ ! ТЕС действа