ivangp написа:Сега лозунга е:
"Да не оставим нито един здрав да си мисли, че не е болен!"
Всички на профилактични прегледи! Вече са и безплатни.
Вероятност да ви открият забляване за което после да ви лекуват, т.е. да ви вземат парите и здравето = 99.99999999%
Наскоро във Варна бе организирана кампания за профилактични прегледи за рак. Безплатни. Какво благородно дело. Още първия ден бяха ужасени няколко човека.

аналогичен случай с близка:
заведох я при мой приятел, рядко добър диагностик; освен другото и подчерта, че си носи невероятно богатство от дамски гъбички и много дебело подчерта, че не е рак; в последствие отиде на прословутата цитонамазка при съвсем неслучаен високо квалифициран и още по-високо опитен "изследовател", демек, лекар - рак!; изобщо не се впечатли и директно при друг - още по-високо .......; отново рак!; този път гимиите потънаха; ама всичките; треска се затресе и света утесня до безкрайност; друга близка я засили при трети, пак от високите; те на тоя, последния, не мога да му определя "височината", но след подчертано продължително разглеждане на изследвания материал си призна, че толкова гъбички за пръв вижда на едно място; а при въпроса - ама наистина ли няма рак ?!? щото вече двама "го видяха" ... тоя, третият се попика от хилене, та да не ви казвам, как ги квалифицира набързо предходните "диагностици"; до ден днешен, "раковата" ми приятелка си живее без никакви ракови "изяви" .......
за съжаление, прекалено значителна част от лекарите са като компютрите - създават ти камари от проблеми, които в общия случай не успяват да решат;
примери подобни изобилстват покрай нас; а медицината е по-симптоматична от всякога; и има наглостта да нарича истинската, древната, успешната - нетрадиционна, алтернативна и прочие; как може нещо успешно да бъде алтернатива на брутално безуспешното ?!? разбирам някои от лекарите - напомпали са се с неосъзнати "знания" и са давали съвети според тях, години наред; за някои от тях е почти невъзможно да допуснат дори, че ...... може и да не е "точно така";
преди години, се запознах с личната си лекарка в стихията на силно обезпокоителен здравословен проблем /мой/; слава Богу, от тогава много повече тя ме е търсила за нейни или нечии здравословни проблеми, отколкото аз нея; около 10 години с жена ми не сме потребявали от аптекарските стоки; а се сборихме с не един сериозен здравословвен проблем /само един пример - парадонтоза на сериозен етап - 100% овладяна/; рецепти няма да давам, но има достатъчно инфо около нас /както и достатъчно плява, която да скрие зърното/ и всеки, който търси, ще намери; щото така е писано;
успехът на търсещите е сигурен! търсете! /по възможност - не в аптеките!/