Гледната точка на Дълбокото аз не е постижима само с КС. КС е техника, която би подпомогналаЗа КС изчетох доста, но това,за моя тип мислене и нагласа, е най-трудната техника, точно защото е най-простата. Получи ми се само 2 пъти, достатъчно, за да съм във възхита и напълно недостатъчно, за да разбера защо тогава стана, а повечето пъти - не.

Мога да ти предложа нещо много по-просто щом КС не става. КС не е лесна техника и според мен, но пък ако стане супер . Със затворени очи наблюдавай/почувствай онова чувство, според което знаеш че си жива в това тяло. Нещо като усещането ти за мястото на душата ти и то така както ти го усещаш. Няма правила, защото това не е техника, нито трик за увисване на критичния мозък, нито медитация. Просто погледни и почувствай това АЗ. Ако започнат да се появат думите и картините на съзнанието, си задай/помисли/възнамери въпроса само: Кой вижда тези картини или кой оцени това... Отговорът не е важен, просто подсъзнателно това те кара да се задълбочиш в себе си и ще те връща към теб. И това само 5 мин по два три пъти на ден.
Поздрави