посъветвайте ме нещо

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Vasilena
Участник

Мнение от Vasilena »

Иване,видях,че във форума,че си посъветвал 1 момиче да направи 3 дни на вода и да теси проблема.Аз понякога си правя седмица на плодове и чай за разтоварване.Става ли да комбинирам въпросната седмица с ТЕС,в смисал ...понеже е повече от 3 дни.
Bastet
Напреднал

Мнение от Bastet »

Луиз Хей е права за много неща,теориите и за причините за болестите са логични,но проблема е в това,че повечето от тях са на подсъзнателно ниво,това е причината да не можеш да се справиш с проблема,дори да знаеш какво е довело до него.ТЕС обаче успява да достигне до подсъзнанието и да изкорени проблема от там.Не забравяй,че съзнание и подъзнание нямат нищо общо.Съзнанието на фона на подсъзн.е една капчица спрямо цял океан.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

ОК е да правиш ТЕС на плодове и чай и повече от 3 дни. Стига да ти понася. Смисълът да се прави на вода е да се изключат евентуални енергийни токсини от храната. В плодовете и чая също би могло да има енергийни токсини за даден човек. Затова е най-добре на вода, и то само ако си пробвала всичко друго и все пак ТЕС не е проработила за теб. Ако имаш резултати с ТЕС за дадения проблем, можеш да я правиш когато и както си поискаш и за колкото време искаш да я комбинираш с всякакви други методи на лечение, гладуване, очистителни процедури и т.н.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Vasilena
Участник

Мнение от Vasilena »

Искам сега да се отчета по въпроса със сърдечните проблеми-учудващо и за мен самата,даже много учудващо ,сведени са до 0.5-1 в наииий-лошия случай.Направо приемам,че ги нямам.Обаче много интересно още когато за 2-3 път тесих разни неща,след серията получавах нещо като стягане в гърлото или лек задух,не мога точно да го определя.Пък на мен това ми се получава от време на време когато съм дълго време под някакво напрежение или съм нервна.Интересното е ,че от тогава насам,постоянно ми се случва през ден,два,три-появава се от само себе си и си изчезва по някое време,НЕ СЕ ПОВЛИЯВА ОТ ТЕС(пробвах сума ти настройки),но по някакъв начин е свързано със сериите явно.Даже си мисля,че може да е нещо като подсъзнателен блокаж или и аз не знам как да го нарека.Но интуитивно имам чувството,че е свързано с някакви емоции,които не съм успяла да освободя.Дайте някакъв съвет като по опитни.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Въпреки че откакто правя ТЕС периодично получавам стягане в гърлото и задух които свързвам с емоционален блокаж...........
Въпреки че и ТЕС не може да ми помогне да се освободя от стягането в гърлото и задуха от емоционалния блокаж............
Въпреки че на подсъзнателно ниво не искам да се освободя от стягането в гърлото и задуха................
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор