Благодаря за ИДЕЯТА !
Ще опитам и ще ти кажа.
Сребърната Вода , я спрях като почнах ММС.
Но 2-3 дни като вземах ММС , въпреки ,че съм я спял имах металния вкус , и след това изчезна.

Идеята ти е прекрасна , ще ти кажа защо ако не го знеш де, защото няма да го има силния мирис на активирания ММС.

Вчера дадох ММС на една приятелка която от близо 1,5 -2м има нещо като афти в устата и езика , с мазила и лекарства до никъде.
От снощи си мие устата с ММС и днес се чухме , каза , че са почнали да намаляват тези образувания по езика и.
Държим връзка и ще споделя в края на седмицата какво се е случило.
За Паркинсон-а доста четох и вързах няколко случки с роднини , Паркинсон , Деменция , и сега майка ми Тремор.
Т.е. треперят и изтръпват крайниците , а като ходи имала чуството ,че стъпва върху мехури...
Не вярвам в случайните неща и затова помолих майка ми да опитаме и учудващо тя каза ДОБРЕ.
Дигнала е ръце от традиционната медицина и от техните лекарства.
И като се има предвид ,че не вярва в Бог , и е кумунист който е вярвал в БГ здравеопазване си е чудо ,че каза ДА.
Не знам дали ще успея за три седмици , защото тя има и язва.
И ще трябва внимателно да действам с ММС-а.
Но съм намислил да водя дневник и чак след това да споделям

Относно това , че не вярваш във вируси и бактерий , оня ден след като четох , че след REMOTE РК пак имаш болки се замислих точно за това , че може да са бактерий!
Но това е само идея моя

Не ти пречи да отидеш на Биорезонанс и да видиш ей так заради идеята.
Вярвам в простите неща и затова и съм влюбен в ТЕС , а сега и в РК;-)
ММС също е просто нещо според мен.
Ето 2 пресни случая от Фейсбук:
"Джабуркам се втори ден с ММС....днес по време на джабуркането усещам как късчета зъбен камък се мотаят между езика и зъбите ми......

"
и
"Да лекува ама колко ще лекува си викам?Снощи моя малкия(13 г) имаше зверска кашлица,болки и зачервено гърло.Викам му искаш ли една капка ММС?.................На сутринта нищо му няма....викам бреййййййййййййй"
И един пример от мен.
Сина ми е хремав и кашля 2ра седмица , според майка му(бившата ми) се "чистел".
Та днес сефте направих в хлебопекарната мекици и понеже останаха а знам ,че той обича , се обадих , оказа се че не закусвал:-)
Отидох да ги занеса и седнах при сина си докато закусва.
За няма и 1ч. се закащля 3-4 пъти влажна кашлица , а той не изхрачва не иска и не иска.
Бях дал на БАБА му ММС за зъбите и артирит но още не го била почнала.
Та дадох на малкия 2 капки активиран ММС сутринта към 10ч.
Тази вечер в 19ч. и нещо се чух и ми казаха , че не е кашлял от сутринта но това ми го каза майка му , за която е нормална да си кашля , зашото се "чистел".
Утре ще имам по истиско инфо от БАБАта.
Но наистина се надявам ММС да е помогнал...ако ще и случайно.
Защото малкия го пи , след като му обясних ,че лекува много болести но не всички.Попита ме какъв вкус има , аз казах леко кисел.
Искам да опитам и готово.
Нито съм го насилвал нито нищо.
Кой знае може да си е внушил , че ще спре да кашля от това Чудно лекарство:-)
Затова и не ми харесват идейте на Гената , приеми го:-)
Защото ги няма малките чудеса:-)
А това са най-близките ми хора:-)