Квантова Синхронизация (КС)
-
- Активен
Интересното е, че колкото повече се отдалечавам от човека, той го усеща по-силно. При теб така ли е? Заради това Ерик Пърл казва, че вероятно не е енергия. Важното е, че работи. 

~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://www.nad-dietite.com
Не са ми споделяли за подобно нещо.Интересно ми е,че сега когато работя с тази жена което е МС ръцете ми почти изтръпваха първите два сеанса.Днес прилагах за кръста на приятелката ми отново техниката и се опитах да направя нещо по различно и усетих много силен ефект в насочването на енергията.Сложих и ръцете на кръста и фокусирах с мисълта си енергията като ръцете ми все едно са оръдие насочено и стреля.Уникално е като усещане в мен.Сега ми каза,че кръста и е ок.
Другото което забелязваме двамата е,че на моменти самите ние мислим и очакваме дали ще ни заболи,след като сме получили облекчение.
Другото което забелязваме двамата е,че на моменти самите ние мислим и очакваме дали ще ни заболи,след като сме получили облекчение.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
-
- Активен
Според мен, връщането на вниманието към проблема е единствената причина да не мине с една сесия. Или както се казва "не търси, за да не намериш." Не трябва да сме пристрастни към резултатите. Да взимаме, каквото дойде, а то може и да е повече от това, което сме очаквали.гената написа: Другото което забелязваме двамата е,че на моменти самите ние мислим и очакваме дали ще ни заболи,след като сме получили облекчение.
~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://tv7.bg/novite-dosieta/VideoDetails&id=6802612
Имаме си и българин квантовичар

Да ви питам,на два пъти се пробвах да правя КС на друг човек,ама единият път ме заболя много ръката(пръстите)2-3 дни,но си направих КС на мене си и ми мина за ден,а другият път нещо като ПА,симптомите бяха същите...Та може ли да съм сбъркала техниките и да съм давала моя си енергия,но пък на жената която го правих,мигновенно и изчезваше болка,молка всичко.
Имаме си и българин квантовичар

Да ви питам,на два пъти се пробвах да правя КС на друг човек,ама единият път ме заболя много ръката(пръстите)2-3 дни,но си направих КС на мене си и ми мина за ден,а другият път нещо като ПА,симптомите бяха същите...Та може ли да съм сбъркала техниките и да съм давала моя си енергия,но пък на жената която го правих,мигновенно и изчезваше болка,молка всичко.
-
- Активен
Да, това е първата част на това, което пуснах ТУКdiorella написа:http://tv7.bg/novite-dosieta/VideoDetails&id=6802612
Имаме си и българин квантовичар![]()
Ако КС се прави безпристрастно и без очаквания, само като набюдение на двете точки и благочувството /триангулация/, мисля, че не е възможно. Понякога очакванията ти, че можеш да изпиташ нещо негативно, го предизвиква. Като при прокси. Но аз съм правила КС за всякакви случаи и никога не съм изпитвала дискомфорт, само благочувство.
Не се притеснявай, това е в рамките на нормалното в смисъл че с ТЕС или друго, можеш да го отстраниш. Въпрос на намерение е дали да реагираш така на взаимодействието или не. Не си сбъркала техниката, по-скоро бъркаш отношението си към случващото се!:idea:diorella написа: Да ви питам,на два пъти се пробвах да правя КС на друг човек,ама единият път ме заболя много ръката(пръстите)2-3 дни,но си направих КС на мене си и ми мина за ден,а другият път нещо като ПА,симптомите бяха същите...Та може ли да съм сбъркала техниките и да съм давала моя си енергия,но пък на жената която го правих,мигновенно и изчезваше болка,молка всичко.

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Да, колкото по-далече ме праща енергията толкова е по-силно усещането. Въпрос на индивидуална реакция спрямо взаимодействието с конкретния клиент е. Обикновено при първи сеанс дистанцията е по-малка и работата по-интензивна. С всеки следващ сеанс и увеличаването на баланса на енергията му, се увеличава и дистанцията, като ниво на взаимодействие с по-фините (духовни) нива на енергия на човека. Това е едно от наблюдението ми върху работата ми с този подход.MagicWoman написа:Интересното е, че колкото повече се отдалечавам от човека, той го усеща по-силно. При теб така ли е? Заради това Ерик Пърл казва, че вероятно не е енергия. Важното е, че работи.
MagicWoman
Защо продължаваш да се опитваш да обезценяваш?! Какво ти носи това на теб, с какво ти помага?! Не разбираш ли, че го правиш?
До сега ти противопоставяйки ТЕС на КС се опитваш да докажеш, че ти , като носител на информация, за КС, си нещо повече. Уж си взе поука, но ето че сега излиза Рекънекшъна и в случая Никола Стоянчев и ти пак почваш да се сравняваш (независимо, че не си го написала!!!) и да търсиш изтъкване на можене и знаене по един болезнен (според мен ) начин. Болезнен за егото ти! Ако ти осъзнаеш това, предполагам ще живееш по-щастливо!
Радвам се, че си запазила моето
Alisa
в съзнанието си! Обичай се и ти, тогава няма да изпитваш потребност да се сравняваш!

Маджик струва ми се че нищо не научи от "задник"!НИКОЛА СТОЯНЧЕВ - КВАНТОВИЯТ ЧУДОТВОРЕЦ За мен това е Рекънекшън - движенията, които прави с ръцете и това, което се случва в получаващия като спонтанно движение на тялото и миризмите, описани от Ерик Пърл. Мое мнение е обаче, че този човек не е надарен. Това знание е отдавна в морфичното поле и всеки, който изяви намерение може лесно да се настрои на тази честота и да го прави за себе си или за другите. А много от нас вече го правят, нали?
Защо продължаваш да се опитваш да обезценяваш?! Какво ти носи това на теб, с какво ти помага?! Не разбираш ли, че го правиш?
До сега ти противопоставяйки ТЕС на КС се опитваш да докажеш, че ти , като носител на информация, за КС, си нещо повече. Уж си взе поука, но ето че сега излиза Рекънекшъна и в случая Никола Стоянчев и ти пак почваш да се сравняваш (независимо, че не си го написала!!!) и да търсиш изтъкване на можене и знаене по един болезнен (според мен ) начин. Болезнен за егото ти! Ако ти осъзнаеш това, предполагам ще живееш по-щастливо!
Радвам се, че си запазила моето
Alisa
Обичам те!:D
в съзнанието си! Обичай се и ти, тогава няма да изпитваш потребност да се сравняваш!

-
- Активен
Алиса, наистина ли не разбираш?! Какво обезценявам? Напротив, с всичко което написах, показвам, че всички сме еднакво ценни! Това, което прави Стоянчев е наистина прекрасно и изобщо не го омаловажавам, НО всеки от нас го може.Alisa написа: Защо продължаваш да се опитваш да обезценяваш?! Какво ти носи това на теб, с какво ти помага?! Не разбираш ли, че го правиш?
До сега ти противопоставяйки ТЕС на КС се опитваш да докажеш, че ти , като носител на информация, за КС, си нещо повече. Уж си взе поука, но ето че сега излиза Рекънекшъна и в случая Никола Стоянчев и ти пак почваш да се сравняваш (независимо, че не си го написала!!!) и да търсиш изтъкване на можене и знаене по един болезнен (според мен ) начин.
Добре - Стоянчев е надарен - да го сложим на пиедестал и да се запишем да ни излекува! Така повече ли ти харесва?
Кога съм искала да покажа, че с КС съм нещо повече? Нищо подобно. Техниката е една - и тя се нарича ОСЪЗНАВАНЕ. Всички производни - Маг, много добре ги беше изредила, ако водят до това - чудесно!
Исус е казал "това, което аз мога, го можете и вие и повече даже"! А ние го превърнахме в Бог и продължаваме да му се кланяме в църквите.
Сравненията са в наша, не моя подкрепа! А това, че толкова те дразни това в мен, запитай се какво точно резонира в теб "така болезнено" - вероятно същото - желанието ти винаги да сравняваш. Огледалото отразява винаги безпогрешно.
И аз наистина те обичам. Това не са захаросани приказки от хиляда и една нощ. Аз виждам ТЕБ отвъд фасадата, където противоречията само ни помагат да прозрем в дълбочина. А как може да не те обичам, когато там виждам себе си!

-
- Активен
Ние сме като едно дърво - кое в него е по-ценно от друго?! Всеки от нас е частичката от пъзела, без която това дърво няма да бъде...
Последно промяна от MagicWoman на 02 Май 2012 13:47, променено общо 1 път.
http://www.vbox7.com/play:de9dfe755e
Ето за слушане нещо чудесно! Как говори един осъзнат и хармонизиран човек, според мен.
Маджик, аз разбирам, как искаш да прочетем написаното от теб и го приемам И в този му вариант, но това не ми пречи да прочета И "между редовете"! Аз нямам нужда от "в наша подкрепа", за да знам коя съм, какво правя и какво мога, но ти явно имаш нужда от това, за да скриеш от себе си онази страна от егото си, с която не си в хармония. Освен това аз просто констатирам нещо, както при "червен гол задник, който тъпче на едно място" и го казвам, това не те задължава, ако искаш възползвай се, не се защитавай!
Съжалявам, че продължаваш да бягаш от себе си, прехвърляйки образа си върху мен и оплакнат там, да го обичаш едва тогава!
Добре е да виждаме себе си без огледало, така мисля, към това се стремя, защото така го усещам, че огледалата хич не са "безпогрешни"! Биват разни- стъклени, кристални, просто полиран бронз, водна повърхност (в която Нарцис се удавил), криви огледала...!
Едва ли има по-вярно огледало от собствения ни оригинален Аз, потапяйки се в същността му, онази чистата.
Според мен има разлика между Аз в Единство (Безусловна Любов и приемане на себе си, при което си центриран, балансиран и не търсиш отражение, което да обичаш) и Единството, като оправдание за утвърждаване на Аз (Аз съм и този, и онзи, и другия, защото в тях виждам онова себе си, което харесвам,... което е условна любов! и едва тогава се обичам).
Има още какво да ти кажа, но ще те оставя да се поотразяваш в Гената, ползваш думите му така, както и авторите на книги, които четеш! Трябва да му благодариш, пък той на Иван!

Ето за слушане нещо чудесно! Как говори един осъзнат и хармонизиран човек, според мен.
Маджик, аз разбирам, как искаш да прочетем написаното от теб и го приемам И в този му вариант, но това не ми пречи да прочета И "между редовете"! Аз нямам нужда от "в наша подкрепа", за да знам коя съм, какво правя и какво мога, но ти явно имаш нужда от това, за да скриеш от себе си онази страна от егото си, с която не си в хармония. Освен това аз просто констатирам нещо, както при "червен гол задник, който тъпче на едно място" и го казвам, това не те задължава, ако искаш възползвай се, не се защитавай!
Съжалявам, че продължаваш да бягаш от себе си, прехвърляйки образа си върху мен и оплакнат там, да го обичаш едва тогава!
Добре е да виждаме себе си без огледало, така мисля, към това се стремя, защото така го усещам, че огледалата хич не са "безпогрешни"! Биват разни- стъклени, кристални, просто полиран бронз, водна повърхност (в която Нарцис се удавил), криви огледала...!
Според мен има разлика между Аз в Единство (Безусловна Любов и приемане на себе си, при което си центриран, балансиран и не търсиш отражение, което да обичаш) и Единството, като оправдание за утвърждаване на Аз (Аз съм и този, и онзи, и другия, защото в тях виждам онова себе си, което харесвам,... което е условна любов! и едва тогава се обичам).
Има още какво да ти кажа, но ще те оставя да се поотразяваш в Гената, ползваш думите му така, както и авторите на книги, които четеш! Трябва да му благодариш, пък той на Иван!

Единствено според мен човек трябва да си благодари на себе си,че се е осъзнал какво искат да му покажат другите какво не е наред в него,защото имайки предвид,че не съм от хората които обичат да правят това което му казват другите,ако аз не го осъзная,то всичко друго е без значение.Не веднъж съм благодарил на всички вас във форума,а това че съм тук пак е благодарение на мен. 

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Интересно ми е някой от занимаващите се по-дълго време с КС, Диана в частност, защото тя май най-дълго време, от пишещите във форума, се е занимавала с нея, има ли наблюдения върху дългосрочният ефект на техниката върху други хора. Т.е. да кажем, че вие сте излекували някого от някакво сериозно заболяване с КС, без този човек да си е мръднал пръста за собственото си лечение.
След да кажем месец, два, три, година, две заболяването завръща ли се или не.
Не питам за болки тук и там, а за хронични заболявания.
Ако някой има наблюдения в тази посока нека пише, моля ви!
Защо питам?
Да отговоря и на Алиса: Защо съм си мълчал за Реконекшън при положение, че съм знаел за нея от 4 години.
Аз не съм си мълчал. На семинара ТЕС за напреднали говорих за нея и разказах този случай, който сега ще ви разкажа и който породи в мен ред съмнения.
Аз лично съм на мнение, че за пълното излекуване на дадено заболяване е нужна промяна на съзнанието. Това не значи задължително ОСЪЗНАВАНЕ. В смисъл, че промяната на съзнанието може и да не е осъзната, но все пак е нужна. Всичко, което чета и за ГНМ напоследък също ме води в тази посока.
Но да се върнем на историята ми.
Преди 4 години, горе долу по това време от интернет научих за Ерик Пърл. Поръчах си книгата му от Амазон и я прочетох с голям интерес. Пробвах да правя това, което бе описано в нея за една болка в кръста, която имах и не се получи задоволителен резултат. Реших, че ще си поръчам 3 сесии от дистанция, за да видя дали това чудо действа, така , както пише в книгата. Свързах се с една жена от списъка на практиците на сайта на Ерик Пърл, не й помня името, която се оказа, че му е координатор на семинарите, пътува с него и е с него от почти самото начало, когато е почнал да прави семинари. Т.е. жената имаше опит и беработила с техниката дълго време.
Тя ми направи 3 сесии през няколко дни от разстояние. Имах някои странни усещания по време на сесиите, като студени тръпки по тялото, треперене на крайниците и т.н., но болката в кръста ми не мина.
След всяка от сесиите имах възможноста да си говоря с нея по Скайп.
И я питах какво смята по въпроса за личното участие на пациента в лечебния му процес и за нуждата от промяна на съзнанието му.
Тя каза, че не се е замисляла за това и че просто прави най-доброто на което е способна когато някой дойде при нея за помощ. Зададох й въроса, който зададох в началото на този пост и тя ми разказа следната история. При нея водят 14 годишно момче болно от рак. Тя го лекува и го излекува напълно. Т.е. ракът, като образование - туморът изчезва.Момчето живее щастливо две години, след което ракът се завръща. Пак идва при нея и тя не успява да го излекува. То умира.
Аз я попитах, това според нея не е ли доказателство в посока, нужна е промяна на съзнанието на човека за да се излекува той. Тя ми каза, че не можела да отговори и, че за нея било достатъчно, че му е дала 2 щастливи години, които той иначе не би имал.
Подобен случай описва и Франк Кинслоу в първата си книга.
Аз нямам опит със сериозни заболявания лекувани с тези техники. Та ми е интересно, какъв е вашият опит.
Защото само опита, практиката показват кое как действа. Не теоретичните постановки и нашите разсъждения и умозаключения.
На този етап моето убеждение е, че всички енергийни методи на лечение са полезни с това, че дават време на болния да поработи върху себе си и да промени съзнанието си, отношението си към себе си и света като цяло, но сами по себе си те не лекуват перманентно.
Но може и да не е така.
Споделяйте опит!
След да кажем месец, два, три, година, две заболяването завръща ли се или не.
Не питам за болки тук и там, а за хронични заболявания.
Ако някой има наблюдения в тази посока нека пише, моля ви!
Защо питам?
Да отговоря и на Алиса: Защо съм си мълчал за Реконекшън при положение, че съм знаел за нея от 4 години.
Аз не съм си мълчал. На семинара ТЕС за напреднали говорих за нея и разказах този случай, който сега ще ви разкажа и който породи в мен ред съмнения.
Аз лично съм на мнение, че за пълното излекуване на дадено заболяване е нужна промяна на съзнанието. Това не значи задължително ОСЪЗНАВАНЕ. В смисъл, че промяната на съзнанието може и да не е осъзната, но все пак е нужна. Всичко, което чета и за ГНМ напоследък също ме води в тази посока.
Но да се върнем на историята ми.
Преди 4 години, горе долу по това време от интернет научих за Ерик Пърл. Поръчах си книгата му от Амазон и я прочетох с голям интерес. Пробвах да правя това, което бе описано в нея за една болка в кръста, която имах и не се получи задоволителен резултат. Реших, че ще си поръчам 3 сесии от дистанция, за да видя дали това чудо действа, така , както пише в книгата. Свързах се с една жена от списъка на практиците на сайта на Ерик Пърл, не й помня името, която се оказа, че му е координатор на семинарите, пътува с него и е с него от почти самото начало, когато е почнал да прави семинари. Т.е. жената имаше опит и беработила с техниката дълго време.
Тя ми направи 3 сесии през няколко дни от разстояние. Имах някои странни усещания по време на сесиите, като студени тръпки по тялото, треперене на крайниците и т.н., но болката в кръста ми не мина.
След всяка от сесиите имах възможноста да си говоря с нея по Скайп.
И я питах какво смята по въпроса за личното участие на пациента в лечебния му процес и за нуждата от промяна на съзнанието му.
Тя каза, че не се е замисляла за това и че просто прави най-доброто на което е способна когато някой дойде при нея за помощ. Зададох й въроса, който зададох в началото на този пост и тя ми разказа следната история. При нея водят 14 годишно момче болно от рак. Тя го лекува и го излекува напълно. Т.е. ракът, като образование - туморът изчезва.Момчето живее щастливо две години, след което ракът се завръща. Пак идва при нея и тя не успява да го излекува. То умира.
Аз я попитах, това според нея не е ли доказателство в посока, нужна е промяна на съзнанието на човека за да се излекува той. Тя ми каза, че не можела да отговори и, че за нея било достатъчно, че му е дала 2 щастливи години, които той иначе не би имал.
Подобен случай описва и Франк Кинслоу в първата си книга.
Аз нямам опит със сериозни заболявания лекувани с тези техники. Та ми е интересно, какъв е вашият опит.
Защото само опита, практиката показват кое как действа. Не теоретичните постановки и нашите разсъждения и умозаключения.
На този етап моето убеждение е, че всички енергийни методи на лечение са полезни с това, че дават време на болния да поработи върху себе си и да промени съзнанието си, отношението си към себе си и света като цяло, но сами по себе си те не лекуват перманентно.
Но може и да не е така.
Споделяйте опит!
Последно промяна от ivangp на 01 Май 2012 14:47, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Дано само в отговор на въпроса на Иван да няма ред обяснения пак които са на теория,защото явно на този етап е тя тази от която се вадят изводи и заключения,а не практиката.А и Ерик Пърл пише,че и смъртта е вид лечение,а това всеки може да го разбира както намери той за добре.
С Реканекшън помогнах на една жена,която не се чувстваше добре,но тук по скоро става въпрос за емоционално и душевно състояние,а не за физически болки или заболяване.Това го направих в едно кафене.На сутринта получих смс,че отново е себе си и ми благодари за помощта ми.След известно време пак ме потърси за помощ,защото съм и бил помогнал преди.Съгласих се,но и казах,че е нужно да отработи някои неща в себе си,а съм и подарил книгата за ТЕС на Иван и съм и дал някакви насоки.
Самата тя ми каза,че иска да и се обаждаме,да излизаме заедно и се събираме повече хора които се занимават с енергийни техники и т.н..Какво показва това?Липса на комуникация,самота,празнота,внимание ......Не знам след вторият сеанс какво се е случило и не съм се интересувал.
Сега по себе си забелязвам и се наблюдавам,как определени мисли ме водят до едно състояние от което не се чувствам добре и както беше писал Иван в един пост,ако мисленето не се промени,то си става вече убеждение,а от това ни започваме да дърпаме назад.Ако именно човек не промени съзнанието,то няма как и да настъпи някаква промяна от която всичко в човека да започне да се променя в положителна насока.
Приятелката ми също с кръста има проблеми и облекченията са временни.За мен повечето хора наистина търсят повече решения при това бързи за облекчаване на болката,а до кога и колко време ще го има,няма как да знаем.Дори и този клип който вече виждам,че явно е актуален за бълг.духовен лечител/странно определение за мен/,показва някакви положителни резултати,но предполагам няма да има клип,който да покаже след 6 месеца примерно,както за Опитай я за всичко,какъв е ефекта от лечението година по късно примерно.И от там хората остават с убеждението,че виждаш ли тази техника,този човек прави чудеса и хората се втурват като жертви да се подлагат на подобни изцеления.
Аз си мисля,че дори и един просяк и бездомен може да бъде твоят учител и гуру,защото и от такива хора може и има какво да се научи!
С Реканекшън помогнах на една жена,която не се чувстваше добре,но тук по скоро става въпрос за емоционално и душевно състояние,а не за физически болки или заболяване.Това го направих в едно кафене.На сутринта получих смс,че отново е себе си и ми благодари за помощта ми.След известно време пак ме потърси за помощ,защото съм и бил помогнал преди.Съгласих се,но и казах,че е нужно да отработи някои неща в себе си,а съм и подарил книгата за ТЕС на Иван и съм и дал някакви насоки.
Самата тя ми каза,че иска да и се обаждаме,да излизаме заедно и се събираме повече хора които се занимават с енергийни техники и т.н..Какво показва това?Липса на комуникация,самота,празнота,внимание ......Не знам след вторият сеанс какво се е случило и не съм се интересувал.
Сега по себе си забелязвам и се наблюдавам,как определени мисли ме водят до едно състояние от което не се чувствам добре и както беше писал Иван в един пост,ако мисленето не се промени,то си става вече убеждение,а от това ни започваме да дърпаме назад.Ако именно човек не промени съзнанието,то няма как и да настъпи някаква промяна от която всичко в човека да започне да се променя в положителна насока.
Приятелката ми също с кръста има проблеми и облекченията са временни.За мен повечето хора наистина търсят повече решения при това бързи за облекчаване на болката,а до кога и колко време ще го има,няма как да знаем.Дори и този клип който вече виждам,че явно е актуален за бълг.духовен лечител/странно определение за мен/,показва някакви положителни резултати,но предполагам няма да има клип,който да покаже след 6 месеца примерно,както за Опитай я за всичко,какъв е ефекта от лечението година по късно примерно.И от там хората остават с убеждението,че виждаш ли тази техника,този човек прави чудеса и хората се втурват като жертви да се подлагат на подобни изцеления.
Аз си мисля,че дори и един просяк и бездомен може да бъде твоят учител и гуру,защото и от такива хора може и има какво да се научи!
Анатол Франс
Анатол Франс
-
- Активен
Според мен, основният елемент в това, човек да се чувства здрав е именно осъзнаването. Затова казах, дали ще е с КС или чрез нещо друго, това е без значение. Защото тогава човек започва да приема реалността такава, каквато е, без да иска да я контролира и налага собствената си воля върху нея. Защото дори и едно лечение да се случи, а то винаги се случва, ако е хронично - с повече сесии, заради прикрепването на ума към проблема, когато човек е неосъзнат, продължава чрез неприемането, да се бори с външната реалност, когато тя е отражение на вътрешната, а това води до нови блокажи на енергийно ниво. Затова, аз харесвам КС, защото води до центриране и покой. Основното й качество не е лечението. 112-те начина за отиване отвъд ума на Шива също водят до това центриране. Защото умът непрекъснато заема позиции и в момента в който заеме една, например Стоянчев не е надарен, тя извиква моментално за живот нейната противопожност, в позицията на Алиса.ivangp написа:Интересно ми е някой от занимаващите се по-дълго време с КС, Диана в частност, защото тя май най9дълго време се е занимавала с нея, има ли наблюдения върху дългосрочният ефект на техниката върху други хора. Т.е. да кажем, че вие сте излекували някого от някакво сериозно заболяване с КС, без този човек да си е мръднал пръста за собственото си лечение.
Затова, отивайки отвъд ума, когато в главата ни е тихо, можем да усетим, че ние не сме съдържанието, тези позиции на ума, а самият контейнер и всичко е прекрасно точно такова, каквото е. Какво значение има дали съответната болест си е отишла завинаги, когато съпротивата ни вече работи върху следващата?!
Това е моето мнение, без промяна на съзнанието, всяка техника за лечение е временно решение.