Маг, голямо вълнение предизвикват у теб моите постове. /това е констатацияMAG2001 написа:![]()
![]()
Айяяя...какво изпърха от ЧО-то !!!
Е това ли е всъщност целта на заниманието?!Затова ли си тук?!

Маг, голямо вълнение предизвикват у теб моите постове. /това е констатацияMAG2001 написа:![]()
![]()
Айяяя...какво изпърха от ЧО-то !!!
Е това ли е всъщност целта на заниманието?!Затова ли си тук?!
Еее, а стига де!Честито!Ти откри топлата вода!Маг, голямо вълнение предизвикват у теб моите постове. /това е констатация / Нали ТЕС помага за осъзнаване, центриране и приемане
Е тука си на 100% права според мен.Всичко е въпрос на убеждение.И да, убежденията подлежат на изТЕСване, може и с ТЕС, може и с КС, може и с хиляда и едно други неща. Идеята е аз да стигна до там, не защото някой те е убедил в това, някой нещо ти е вкарал в глатата и ти го повтаряш като папагал.Поне аз така го усещам, и моята практика това доказва.Моите убеждения, че КС е проста и лесна техника, водеща до мълниеносни и перманентни резултати се претворява в моята реалност
Та последно-защо си тук?!Каква е целта на тази дискусия-каква по-точно теза защитаваш?!Че с КС ще се самоосъзная и центрирам по-бързо по-лесно и по-по-най, отколкото с ТЕС или с нещо друго?!Това ли казваш, или не съм те разбрала?! И що не си седиш закотвена в прегръдката на вътрешния ти Аз тогава ами все се буташ тук нещо да дообясниш?!Щом там ти са решени всичките проблеми?!Или просто ти си реши всичките проблеми и сега не можеш се стърпя-налага ти се да решиш и моите?!Защо продължаваш да пишеш тук един куп бла, бла, бла..обяснения дето всички има от къде да ги прочетем, дето няма кой как да ги схване, освен ако сам не ги приложи, усети и преживее.За което не ми се налага да ходя на твой семинар-мога и сама, а също и на ПЕАТ, ВЗД..за БАБА не знам, мога само да предполагам.идентификацията с егото е това, което създава блокажите в потока на енергията и нуждата от все повече и различни техники. Така, че КС не е лечебна техника - лечението се случва спонтанно, закотвим ли се в прегръдката на нашия Вътрешен Аз
Ех МАГИ,пак се оплете ми се струва в много писане,а не напразно ти казах приказката за двете уши и едната уста,ама ти май си точно обратното.Защото всичко това ме спаси от самата мен.
На думи звучи прекрасно. На дела обаче, съдейки от това, което четох във форума на Кинслоу, нещата не се случват точно както ти ги описваш за 95% от хората, а само за около 5-10%. За това колко е проста и лесна техниката вече сме говорили в тази тема. Че е проста - проста е. Че е лесна за средния човек не съм съгласен.MagicWoman написа:КС е проста и лесна техника, водеща до мълниеносни и перманентни резултати
Като го чете човек ще си помисли, че 100% са получили резултат. Но хората за това ли са дошли? Да изпитат БЧ или да спре нещо да ги боли.100% изпитаха благочувство.
- отговаря на горния въпрос. Т.е. само при някои са се получили спонтанни изцеления. А при другите? Не е ясно. При какъв % се получиха спонтанни изцеления? Перманентни ли бяха тези изцеления? Някой изобщо следи ли тези неща? Води ли се статистика? На базата на каква информация можем да твърдим, че нещо е еди какво си?Случиха се спонтанни изцеления
Да, Гена, любими мой, точно това казвам, що пак не го видя, що пак не си ме разбрал, кое пак не написах ясно...е щом се налага-ето,повтарям гоСпоред мен има върху какво още да поработиш и изчистиш в себе си
Гената:Да заявя че съм се осъзнала-е...малко в повече ми идва.Пък и осъзнаването принципно няма свършване, което му е най-готиното - мое мнение.
От този цитат се вижда,че не се осъзнаваш,как ти самата си се спасила,а не техниките,които са се оказали в случая само инструментите,който си открила и използвала!
Бе дали върху Диана, дали върху себе си-нали на едно ниво сме едно бе ,Гена, любими мой!В случая по дискусията си права,но или приемаш Диана,че е това което е или продължаваш да работиш върху себе си
Е тука вече съм обидена, и разстроена и сърдита..направо ме избива на плач!!!Ми на мен Иван не ми е давал такъв съвет!Ми не е честно!Е това вече е лично отношение!Не е правилно!Няма справедливост на този свят!!!Разсърдена и възмутена съм до дъното на исконата ми същност!P.S.Един съвет,който Иван ми е давал преди време.Преди да пусна мнение във форума,го прочети и ако се наложи някои от нещата ги тесни и после виж дали е нужно да го постваш тук
Еми и при мен е така.И в периферията и в ЧО-то.И дано и ти си изпълнена перманентно с ЧО, където няма място за сравнения на техники, тъй като няма и техники.
И с това съм на 100%..добре де, няма нищо 100%, съгласна съм, на 98-99% съгласна.Докато настъпи този рай обаче се иска работа. А с какво да работи нека всеки сам свободно да избира.
Благочувството е вратата към здраветоivangp написа:Но хората за това ли са дошли? Да изпитат БЧ или да спре нещо да ги боли.
Въпросът е колко от хората продължават да ползват техниката за да получат изцеление въпреки, че не са получили спонтанно изцеление.
Моите наблюдения са че само около 5-10% продължават да работят с КС.
Докато настъпи този рай обаче се иска работа. А с какво да работи нека всеки сам свободно да избира.
ОК.ivangp написа: Върви си по своя път.