Темата на човек без проблеми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Паби, стига бе! Вземи си изтесай препоръките и чуденките и ако държиш да ги спазиш, си купи греипфрут натюр и хапвай на воля! Що така се панира изведнъж, подлагай на ТЕС бързо!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Нужно ли е да ги разбираш какво имат предвид?
Като се замисля той и аспирина става за всичко,универсално хапче.
Послушай Алиса! :D
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
nikimm
Майстор

Мнение от nikimm »

Паби, при диета на сокове с плодови сокове лимфата се сменя изцяло за три дни според информацията.
Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Супер сте!:)))Мерси за съветите. Не съм се панирала, всъщност очаквах по-лоши резултати, така че съм общо взето доволна и най-важното - знам, че съм на прав път. По дяволите, въртя и суча, за да не си призная, че не знам какво се има предвид под "лимфа". Ясно е това, което пише в гугъла, но не го разбирам и за това съм в чуденка. Какво означава това? Как се проявява? защо се е получило? И ми се струва нещо като нечестно - нямаш никакви усещания за проблем и хоп! Някой ти казва, че имаш проблем. Май ще излезе прав Иван, че профилактичните прегледи водят до това, че ти се лепва някакъв етикет и започваш да се идентифицираш с него. Но пък начина май не е да се отбягват, а да може да се реагира правилно на тях - взимаш полезната информация и елиминираш присъдата. И веднага въпрос - а кое е полезната информация? Как да го прецениш, като не си медик? Ако преценяваме само по усещания, то явно това, че се чувстваш добре, не означава непременно, че нямаш някой скрит, дебнещ, латентен проблем. От друга страна - като се чувстваш добре, за какъв проблем говорим? Ей такива чуденки.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Дааа, това ми напомня за капката катран в кацата с мед! :? :idea:
Какво, като са ти казали нещо си?
Какво, като са ти го казали те?
Какво, като са ползвали машинка?
Какво, като си го чула?
Какво като е лимфа?
Какво, като не го разбираш?
Какво, като някой ти е казал нещо , за нещо си, което не ти е ясно..и дали е така изобщо и за теб ли става дума...и какъв е тоя филм...а ти защо участваш в него, трябва ли, харесва ли ти, полезен ли ти е, полезен ли е за някой друг.....?????? Ти какво проблеми ли си нямаш или завиждаш на мъжа си и търсиш начин и за теб, да се погрижат, и на теб, да ти посъчувстват.....търсиш нов повод, да избягаш от друг проблем, за който дори не искаш да мислиш, камо ли, да чуеш или си признаеш, да не говорим, приемеш? Искаш какво, от кого, защо? :oops:
:idea:
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Лимфата е течност която служи за транспортиране на отпадъчни продукти в тялото, т.е. токсини. Тя обаче няма орган, който да я движи, като кръвта например. А се придвижда само от мускулни свивания и отпускания. Те.е. когато тялото се придвижва. Затова и спортуването е толкова важно.

За диагнозата няма да коментирам.
Аз не бих пил цитросепт, а бих се движил по някакъв начин до изпотяване всеки ден, бих спрял да пуша и бих си обърнал внимание на храненето.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Мерси, Иване, сверих си часовника. Горе-долу и аз така си го мислех, пък и така го усещам в себе си. Даже от някое време си правя ТЕС с декларация, че съм се задръстила от всякакви боклуци, кътам си ги като съкровище и не мога, или не искам да ги изхвърля от себе си. Имах усещането, че съм ....как да го кажа, някак задръстена, претоварена, и с мисли, и с шлаки, и с несбъднати очаквания, и със страхове, и с какво там му идва на човек в повече. Не мога да го обясня с думи, просто общо вътрешно усещане за задръстване. Ще продължавам да го тесам и ще се опитам да увелича движението. Що се отнася до пушенето, не мисля да го отказвам /за сега/, а храненето - и без друго се опитвам да спазвам "Зоната" и все съм полугладна. Върти ми се нещо в главата, че тази "зона" с това наблягане на протеините като основна част от храната, май не е точно моят хранителен режим, ама още не съм уцелила точния за мен.
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Лимфата е течност която служи за транспортиране на отпадъчни продукти в тялото, т.е. токсини. Тя обаче няма орган, който да я движи, като кръвта например. А се придвижда само от мускулни свивания и отпускания. Те.е. когато тялото се придвижва. Затова и спортуването е толкова важно.
Много точно кратко и ясно описание.Бих добавила-задръстената, повъзпалена лимфа е онова дето те кара да се чувстваш дебел надут подпухнал..и ти пречи като ходиш-нещото дето те дърпа назад и надолу.И наистина три дни на сок или на кленов сироп или на вода могат да я поизчистят и да, после ти е едно такова летящо :) И да интензивни физически упражнения също я раздвижват и изтласкват токсините в кръвта.Масажите също.И много много вода...
Аз, като човек дето много си уважава мързела преди време му намерих и такъв вариант-масажите на леглата "нуга-бест".В Пловдив са по 4лв за 45 мин, лягаш на едно легло и едни неща/дето имат вътре германиеви, турманиеви и незнам още кви кристали..не ме питай кое за кво е, не ща да знам!!знам че ми е много хубаво!/ ти минават от единия край до другия край на гръбнака.Ако искаш си пускаш и програма дето ти прави нещо като акопресура-спира на определени точки и леко нагрява.Вълшебни са.Преди и след масажа пиеш вода, по време на масажа обикновено тесам на ум..въобще,добра алтернатива:)поне за мен.
А за оберона-поне както аз схванах това дето ми обясняваха-тази машинка освен състоянието в момента на тъканите и органите засича и нещата на енергийно ниво, т.е. мможе да няма проявление в момента но наистина да е латентно.И според мен е чудесно че ти дава насока накъде да търсиш да тесаш.Преди да се е появил-материално -проблема.Което си е супер!щот като се материализира, е по-трудно да се изТЕса.Поне по мойта логика!
А цитросепта го дават като противовъзпалително.Много ясно че Иван няма да го пие-той си пие ММС, който е със същото действие :D :D :D За другото съм съгласна!
Но това дето мен ме озадачава е защо при тези чудесни резултати ... ти като че ли се ..стряскаш?!Тук вече не знам дали не прехвърлям моя проблем върху теб, може и така да е..ама ми изглежда-нещо като страх от неизвестното, желание всичко да ми е ясно и обяснено, демек контрол на всичко във всеки един момент...и перфекционизам.Така де, вместо да се почерпиш за супер резултата от профилактичния преглед..ти ай сеа ква е пък тая лимфа...Тук сега пак да натъртя.Това са си мои проблеми, може и само за това да ги виждам в теб, ти ще си прецениш дали нещо важи за теб.И дали нещо можеш да ползваш :)
Благодаря ти!че сподели!че пишеш!че ТЕСаш!че те има!че имаш такъв чуден резултат - и то материален!Благодаряя! :D :D :D
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Маги, не знам защо съм оставила впечатлението, че съм стресната. Няма такова нещо. За миомата и за проблемите със жлъчката, за които казаха, не съм се чудела, защото ми беше ясно, знам си го, тесам си го. Знам, че миомата ми е намаляла, но напълно ще изчезне тогава, когато се справя с усещането за липси в живота - липсва ми синът ми, липсва ми майка ми, липсва ми любов, какво ли не. Жлъчката ще се оправи, когато престана да изливам жлъч към себе си и към хората, ама не защото така трябвало, а защото така го чувствам, защото на мястото на жлъчта се е настанила любов, приемане и разбиране. За сега и двете са в сферата на пожеланията и стремежите, но все още не са реалност. Все пак е по-добре отколкото беше преди половин година. За лимфата просто се чудех, за първи път го чувах и не знаех как да го свържа с усещанията си. Сега вече ми е по-ясно, защото свързах това за лимфата с моите вътрешни усещания за задръстване. Това, което си мислех, че вътрешните усещания не лъжат, стига да се вслушваме в тях, явно си е точно така.
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Това, което си мислех, че вътрешните усещания не лъжат, стига да се вслушваме в тях, явно си е точно така.
Точно!тук съм напълно съгласна с теб!
За другото вече ти писах-това може да са си само мои проблеми, щом ти не ги усещаш така-подминаваш и да продължаваме-нататък :D :D :D
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Имам нужда от съвет дали бих могла с БАБА да помогна за спиране на растежа на тумор, който е станал доста голям на крака на куче? Има ли някаква специфика в сравнение с работата при човек? Чудя се дали да се захващам. Кучето е син на моето куче и си го обичам. Собствениците му от половин година изръшкаха де що доктори и алтернативни лечители се сетиха, но туморът продължава да расте.
Вече е около 10 см диаметър, ужасно изглежда. Тази вечер го видях, стана ми много тъжно и за тях, и за кучето. Но не знам дали не бих им дала поредната порция напразна надежда, ако се захвана. Някакви съвети?
Аватар
гената
Майстор

Мнение от гената »

Без да опиташ едва ли има как да разбереш!Ти решаваш.Ако те кара и искаш от вътре действай,това е което мога аз да ти кажа,а предполагам и не само аз.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Паби, отговорността не е твоя! :idea:
Четете ГНМ. И те да решат какво и как.
Нека и те да работят, върху кучето и върху себе си, а ти ги посъветвай и ако и ти искаш работи.
Всичко е възможно до доказване на противното.
С всяка позната ти техника би могло да се въздейства включително и с БАБА, по същия начин, но съобразено с особеностите на вида(четириного, движещо се...). Аз бих пробвала с Рекънекшъна и ТЕС.
Моето мнение.
paraboloid
Напреднал

Мнение от paraboloid »

Знам, че отговорността не е моя и знам, че нищо в тази работа не е случайно. Даже си мисля, че се досещам защо е станало така, но подобни разговори са много интимни и отношенията ни не са такива, че да си позволя да ги водя. Има и друго. Преди доста време, синът ми тогава беше само на 15 години, той организира и напълно сам докара до успех акция за спасяването на едно момче, негов връстник, от смърт. Момчето беше с рядко заболяване, тук не можеха да му помогнат, а за чужбина трябваше много ровене за информация и много пари. Синът ми се зае с това и успя. Оперираха момчето в Америка и до днес то си е живо и здраво. Но от тогава, въпреки, че преди това синът ми беше едно весело и здраво момче, нещо се промени. Не знам защо и как; започна болест след болест. Аз се скапах, започнах да се страхувам от всяко изкихване, влязохме в порочен кръг. Често се сещах, че китайците казват, че когато спасиш човешки живот и объркш по този начин плановете на кармата, то поемаш тази карма върху себе си. Едва от скоро, работейки и усилено с ТЕС върху своята тревожност и страхове, нещата започнаха да се обръщат. Но явно все още не съм изчистила това в себе си, защото всеки път, когато правя прокси или нещо друго за някой друг, аз прихващам по нещо от проблема му. И така - от една страна ми се иска да помогна, от друга съм неуверена в резултата и от трета - чудя се дали изобщо имаме право да се месим в тези неща.
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Тоя дето дава правата, който и да е той, би ли ни дал възможността да се месим, без да ни дава правото?
Може с БАБА, може и с ТЕС, може и с КС. Няма разлика дали е човек, куче или чехъл. Всичко е енергия.
Ако знаеш или се досещаш каква може да е причината прави Прокси на кучето за случката която е в основата. Туморът на костта ли е или на мускулите, кожата?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор