Всекидневно прилошаване
Точно така!
Това е духът, който ти трябва за да успееш.
Спри да питаш какво да правиш и се оправяй сама!
Вярвам, че ще успееш стига да не се отказваш.
Само сега да не почнеш да тичаш при други специалисти, по съчувстващи и разбиращи те, и влизащи ти в положението!
Това е духът, който ти трябва за да успееш.
Спри да питаш какво да правиш и се оправяй сама!
Вярвам, че ще успееш стига да не се отказваш.
Само сега да не почнеш да тичаш при други специалисти, по съчувстващи и разбиращи те, и влизащи ти в положението!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
Щом не се справяш сама Иван предлага лична консултация и терапия.maiamito написа:Много се разписахте, спрете се....аз ще се оправя и без ваша помощ, защото един упрек от вас....и айде пак ме връщате в начална позиция.....не ми помагате изобщо с такива изказвания.
Не ме мислете.
Ако не ти помогне, няма да ти вземе пари. Коректен е, лично потвърждавам това!
Не се ядосвай, няма смисъл Всеки човек гледа нещата през собствената си призма. Нормално е . Разбери ги!

Накратно- майамито, чувствителна си,раздразнителна и обидчива.Нищо лошо

Успех

msm Ще ти отговоря, но искам в замяна да го направиш, като първо прочетеш на глас това което е написано в подписа ми, докато си държиш ръката на сърцето!
ДЕКЛАРАЦИЯ-Въпреки, че ми се гади при вида на закуската, аз напълно и безрезервно се приемам такава, каквато съм!
НФ- гади ми се при вида на закуската.
Определи си степента на гадене от 0 до 10.
Направи си 10 кръга по точките.
Отново измери нивото от 0 до 10.
Напиши какъв е резултата тук.
За всеки съвет (от всеки един от форума) сложи един лев(каквито пари ползваш в момента) в един буркан и не го вади! Във втори буркан слагай по 1 лев за всеки решен от теб проблем. Не го вади!
Не смей да пипаш парите в бурканите!
ДЕКЛАРАЦИЯ-Въпреки, че ми се гади при вида на закуската, аз напълно и безрезервно се приемам такава, каквато съм!
НФ- гади ми се при вида на закуската.
Определи си степента на гадене от 0 до 10.
Направи си 10 кръга по точките.
Отново измери нивото от 0 до 10.
Напиши какъв е резултата тук.
За всеки съвет (от всеки един от форума) сложи един лев(каквито пари ползваш в момента) в един буркан и не го вади! Във втори буркан слагай по 1 лев за всеки решен от теб проблем. Не го вади!
Не смей да пипаш парите в бурканите!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Алиса направих това, което ми заръча преди малко, защото имах други задачи:)
Сега степента беше 8 в началото, след 10 кръга стана към 4.....обаче въпроса ми е следния......понеже днес специално ми се гади цял ден т.е. не само на закуска...тази декларация дали е уместна и НФ също???
Като ми се гади постоянно в момента, как да го тес-ам?
Аз незнам от какво ми се гади и какво ми е усещането от това гадене
Тук някъде прочетох, че може да се прави прокси от разстояние.....
за това моето гадно и шибано гадене, дали не може да ми се направи ПРОКСИ?
дано да не е нахално от моя страна!
Сега степента беше 8 в началото, след 10 кръга стана към 4.....обаче въпроса ми е следния......понеже днес специално ми се гади цял ден т.е. не само на закуска...тази декларация дали е уместна и НФ също???
Като ми се гади постоянно в момента, как да го тес-ам?
Аз незнам от какво ми се гади и какво ми е усещането от това гадене

Тук някъде прочетох, че може да се прави прокси от разстояние.....
за това моето гадно и шибано гадене, дали не може да ми се направи ПРОКСИ?

1.Постоянно тесашКато ми се гади постоянно в момента, как да го тес-ам?
2.слагаш думата постоянно в декларацията.
В твоя случай е противопоказно да се прилага ПРОКСИ. Основния ти проблем, както ти написах в самото начало на твоето появяване тук еТук някъде прочетох, че може да се прави прокси от разстояние.....
за това моето гадно и шибано гадене, дали не може да ми се направи ПРОКСИ? Surprised дано да не е нахално от моя страна!
Надявам се този път да го разбереш ако ли не, напиши си го на листче и си го препрочитай всеки ден, напиши го и на прозрачната бутилка с вода, от която пиеш, за да се зарежда водата с думите "ПОЕМАМ ПЪЛНАТА ОТГОВОРНОСТ, ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ"Алиса:05.01.2012
Цитат:
Не е лесно, знам! Криво ти е, знам! Но няма как иначе да стане. Погледни се в огледалото и кажи на глас: поемам напълно отговорността за себе си! Това е поредният практичен съвет, който ти давам! Направи си декларация от тази фраза и ТЕСай докато не ти стане леко и весело на душата! Прави го един месец всеки ден колкото пъти можеш повече!
Последно, да те попитам- кой толкова близък твой човек почина (те изостави), че да не можеш да живееш без него?
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Въпреки че не знам какво да ТЕСам, въпрки че не знам каква фраза да използвам и т.н.
Втори вариант - хваща се един симптом и се ТЕСа докато изчезне.
Трети вариант - ТЕСат се всички негативни емоции, които се появяват през деня.
И след тия 3 варианта, ако някой ми каже, че се чуди какво и как да ТЕСа, значи човекът просто го мързи да мисли и/или да ТЕСа.
Тогава се ТЕСа с:
Впреки че ме мързи да мисля.............
Въпреки че ме мързи да ТЕСам.................
Въпреки че не вярвам, че сама мога да се справя с..................
Въпреки, че аз май не искам да се справя с ....................
Въпреки че ми е по-лесно да чакам някой да ме спаси ................
Въпреки че не искам да поема отговорност за състоянието си.............
Въпреки че всичко това няма смисъл......................
Въпреки че съм безволево мекотело........................
Въпреки че аз съм последната дупка на кавала и от мен нищо не зависи...............
Въпреки че Бог ме наказва ......................
Въпреки че аз винаги във всичко се провалям и сега най-вероятно ще се проваля и в това....................
Въпреки че всъщност ми писна да живея и искам да умра, но ме е страх да го призная дори пред себе си.....................
Въпреки че съзнателно си мисля че искам да се излекувам, а на подсъзнателно ниво изобщо не желая.......................
Въпреки че в болеста ми има и позитиви, които искам да запазя и не виждам друг начин да ги запазя освен да съм болен........................
Въпреки че да съм болен е единственият начин да привлека внимание............
Въпреки че да съм болен е единственият начин да накарам някой да ме забележи, да се грижи за мен и да ме обича...............
Въпреки че да съм болен е единственият начин, който ми е останал да се бунтувам ................................
Въпреки че да съм болен е единственият начин да съм различен.........
Тези декларации дадени от Иван в друга тема според мен за теб също биха били от полза да работиш.Ако действаш един месец сериозно с тях,няма начин да не настъпи промяна.В случай,че не е настъпила,явно не си правила сериозно всеки ден ТЕС и си следвала това което той е написал!
И така,отново си затрупана с материал за работа,повече оправдания и извинения са безпредметни и излишни.
Успех!
Втори вариант - хваща се един симптом и се ТЕСа докато изчезне.
Трети вариант - ТЕСат се всички негативни емоции, които се появяват през деня.
И след тия 3 варианта, ако някой ми каже, че се чуди какво и как да ТЕСа, значи човекът просто го мързи да мисли и/или да ТЕСа.
Тогава се ТЕСа с:
Впреки че ме мързи да мисля.............
Въпреки че ме мързи да ТЕСам.................
Въпреки че не вярвам, че сама мога да се справя с..................
Въпреки, че аз май не искам да се справя с ....................
Въпреки че ми е по-лесно да чакам някой да ме спаси ................
Въпреки че не искам да поема отговорност за състоянието си.............
Въпреки че всичко това няма смисъл......................
Въпреки че съм безволево мекотело........................
Въпреки че аз съм последната дупка на кавала и от мен нищо не зависи...............
Въпреки че Бог ме наказва ......................
Въпреки че аз винаги във всичко се провалям и сега най-вероятно ще се проваля и в това....................
Въпреки че всъщност ми писна да живея и искам да умра, но ме е страх да го призная дори пред себе си.....................
Въпреки че съзнателно си мисля че искам да се излекувам, а на подсъзнателно ниво изобщо не желая.......................
Въпреки че в болеста ми има и позитиви, които искам да запазя и не виждам друг начин да ги запазя освен да съм болен........................
Въпреки че да съм болен е единственият начин да привлека внимание............
Въпреки че да съм болен е единственият начин да накарам някой да ме забележи, да се грижи за мен и да ме обича...............
Въпреки че да съм болен е единственият начин, който ми е останал да се бунтувам ................................
Въпреки че да съм болен е единственият начин да съм различен.........
Тези декларации дадени от Иван в друга тема според мен за теб също биха били от полза да работиш.Ако действаш един месец сериозно с тях,няма начин да не настъпи промяна.В случай,че не е настъпила,явно не си правила сериозно всеки ден ТЕС и си следвала това което той е написал!
И така,отново си затрупана с материал за работа,повече оправдания и извинения са безпредметни и излишни.
Успех!

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Да,понякога не се получава веднага,но нека това да не е най-важното,което да те вълнува,а действай поне един месец и тогава да видим до къде си и какво е положението.Насоки имаш и от преди достатъчно.А ако не ги спазваш и се тесаш нали ти е ясно,че няма какво повече от това да ти се помага?
Всичко е в твои ръце!
Всичко е в твои ръце!

Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Анатол Франс
Обяснението е може би,че енергията ти се раздвижва и настъпват промени,но не търси моля те обяснение на всичко.Колкото повече се питаш и обръщаш внимание на други неща,толкова повече се отдалечаваш от това което е по-важно за теб,а именно да работиш с тес сега върху проблемите си 
Подобни въпроси за в бъдеще не се изненадвай ако останат без отговор.

Подобни въпроси за в бъдеще не се изненадвай ако останат без отговор.
Анатол Франс
Анатол Франс