Е как коя , Тренд!!!Нашата!Коя среща?

И последно кой за кво се хвана?
Е кое къде е тук предложението?!Това, както го прочетох е твоя споделена твоя мисъл, мнение.Ако съм сбъркала-кажи къде?!Аз и идея не успях да мярна..мнение, на което имаш право и това е.Тук мисля че ако ТЕС помогне и излекува Стилиян, ще стане много използвана и популярна техника.
Кое предложение?!Та, по предложението как да стане - очаквам идеи от хора които са съпричастни към идеята ми.
Маг2001:
Ако това имаш предвид като"предложение"- ми то това беше само мое предположение.Което ти нито потвърди, нито отрече.Кое конкретно е твоето предложение, за което да дадем идеи?!Или може би правиш предложение...ОК!Ами - действай!Свържи се със Стилиян и го открехни за какво става дума...ние ще помагаме-кой с каквото може!Аз -най-вече!!
Само за протокола-не се заяждам, опитвам се да си уточня нещата за мен самата.Къде пак кво видях не както трябва!Писник!Аман!От мене си!
Гената:
Ми на теб като ти са излишни -не си губи времето.Въпреки че..както е казал мъдро Мечо Пух(или беше Зайо, може и да бъркам..не бе, Мечо Пух беше, не бъркамГубите си времето в излишни коментари и спорове