Fif42:
Леле мале,колкото повече Ви чета,талкава повече мисля,че колкото си по-прост и по-елементарен,толкова по-лесно се живее Сакън ,не се оплаквам.Много и от сърце и душа се радвам ,че Ви чета и даже някой от вас познавам лично.Надявам се и на нови срещи на живо От време на време ме е страх да не скъсам някой минискус от много мислене ,ама много,много,много се радвам че Ви има
Фиф, това първото съм го тесала.И още:"Господ дава най-много изпитания на най-силните"-по мойта логика излезе че колкото съм силна и духовна и знаеща-толкова повече"дупе да ми е яко"/ е как да не си го кютиш тогава възможно по-голямо

/ Което като го поизтесах се оказа "убеждение, което подлежи на промяна"
А между другото, онази "180см с дълга черна коса, мнооо яка" се появи на холотропното дишане, да знаеш.Индианка, здрава, мощна, с един кон и ги разпъркваше всички наред в едни гора и някви чукари..ама нея , за разлика от японката, повече я гледах като на филм, по-малко я почувствах и усетих. Та имай си малко повече вяра, това дето ти се струва, може и да не е само да ти се струва:)Хубавото на цялата история е - според мен - че това дето "ми се струва, ама не ми харесва, т.е, не е в унисон с това което искам"-подлежи на промянааа...поне до този извод стигнах аз
Само да отбележа, че пиша тук, щото да не спамя темата, това по примера на Гената!Бе въобще последно време съм станала много примерна, направо съм си за пример!Примерно
Алиса:
Еми може, ей на пролет пукна-може вече по паркове и градинки, на по...и раздумки, да се събираме и виждаме.
Иииии..кеф!!!чак си го представих!И аз искам!Айде да са в неделя, моляяяя..!!!И аз да намажа!Може да се обадим на Мартин и да ни посвири на "ханг"..пък може да ни даде и на нас да почукамееее...