Да Маг ,на където и да се обърна -все "кирливи ризи и парцали ",които съм затиснала дълбоко или с тях съм запушила някакви пробойни и... въобще не ми се рови в тях-, а съм дръпнала нещо грешно ,а е потънала гемията !!Щом е в движение ,значи сме добре ,ама с тая гемия до нийде няма да стигна ,щото ...дървото взело да прогнива и ....вода до кила !!
Ето новия план :
1Тесам си мързела и дебелогьонието си .
-Само дето не ми е ясно колко време . Като няма усет ,трябва да има някаква приемлива бройка ,за да има за какво да се хвана .
За съжаление, не мога да разбера дали каквото и да тесам е достатъчно ,за да го оставя .
Тази седмица ще пипна отделни емоции както казвате . Ще видим кое как ще се получи .
Мая ,права си ,може и да не са тези причините за миомата и кистата . Аз формулирах по презумция - разделих ги ,подредих и всички емоции за които сте споменали и почнах .
Иване ,освен изброеното ,два дни с много патос си казвах моите декларации по 5 пъти и в движение си ги донагаждах. За усетливост мога да броя само вътрешното ми усещане за удоволствие като ги изричам ,което ту се засилваше ,ту се намаляваше в зависимост от това как сменях словореда .и на кое акцентирах Най ми е таман , когато казвам ,че прощавам .Едно е да знаеш теоритично ,че е важно да прощаваш , друго е да се напъваш да го правиш ,но ...ето и първия извод -ТЕС помага чувството за простителност да е по- голямо , а от там и чувство за облекчение !Странно е ,но е много приятно ,а съм в началото
Все още гадая и се опитам да налучкам точната причина ,за да не вадя кирливи ризи .Опитвам се да изхитрувам и да не стигаме до поголовно тесане , да мина по тънката лайсна . Абе ,и това ще се израсте ,знам си , но правя още едно предположение и то е най-вероятното -пак е свързано с това ,че не искам да позволя да си отиде нещо от живота ми , на безсилието да променя нещата които са тръгнали в нежелана от мен посока . Само дето не е мъж ,а партньор в работата . С мъжа съм 8 години ,с партньорката в работата 16 ,въпреки че нещата не са измерими ,разбира се . Ще тесам и старите си връзки ,но мислите ми някак не са така изпълнени с толкова емоции ,както това . В сайта на няколко пъти попадам на съвет да си зададем въпроса какво стресиращо събитие се е случило непосредствено преди влошената здравословна картина.
Параболоид , твоята намеса и споделяне на твоите тревоги ,които са ОТНОВО НЕЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗДЕЛИШ В ПО -ШИРОК АСПЕКТ ме наведе на мисълта за това и вероятно , причината е точно тая -благодаря ти !
Е , не се чудете , че се опитвам да налучкам точната причина ,за да си спестя тесане , когато на където и да погледна всичко е в трапища -личен живот ,работа , които могат да са обективни причини за проблема . Мисля ,че е нормално да искам да пътувам примерно само 2 часа от село ГОРНО НЕЗНАЙКОВО ,до с. ДОЛНО НЕЗНАИКОВО ВАРНЕНСКО ,без да се налага да заобикалям през Враца за по- накратко,нали ?!

Много ,много благодаря за насоките ,препоръките и побутването .Сега остава само да получа мъъничко ПРАВИЛНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ , защото инак съм толкова пристрастна при оценяване по скалата ,че явно нищо не доТЕСвам. Чака ме много работа ,но се надявама ,че с ваша помощ ,ще се получи