Днес милата мама ми даде да я потупвам по точките по ръцете,но категорично отказа да и нареждам като ходжа на минаре.За това си повтарях някакво мой си настройки и декларации.Като свърших я попитах какво чувства,тя каза ,че и станало хубаво
От няколко дни се занимавам с КС. И още от първия път имам ефект.
Най-напред си направих за "здраво тяло", бях легнала в леглото, използвах точки на бедрата. Стана така както е описано, появимисе и триъгълника и пеперудите в стомаха, усетих облекчение. След това направих дистанционно КС на сестра ми, и на нея казах " здраво тяло", на зет ми също. На другия ден като се видяхме ги разпитах и им казах този път какво съм им правила казаха че в този час са усетили облекчение и лекота по цялото тяло. Сестра ми и зет ми работят само нощно време и често ги зареждам с енергия и им правя подаръци/ подаръците винаги са малка светеща топка/ и винаги усещат и работят в ритъм. Сестра ми казваше, че имала от време на време болки в дясното рамо. Направих и КС с намерение - "освобождавам болката от дясното рамо"- няколко дни няма болка.
Племенника ми от няколко години има болки в лактите, от спортуване. За него намерението беше-"освобождавам болката от лактите", " здраво тяло". Правила съм КС три пъти и казва, че болката даста е намаляла. Като го питам какво усеща, казва лекота, приятно чувство, точно там където са ми пръстите гъдел.
Голямата ми дъщеря имаше главоболие. Намерението за нея беше- "освобождавам болката от главата", "лекота в глава", " здраво тяло".
Но след тази КС на мене ми стана много студено, легнах и се завих с две одеала, но продължавах да треперям от студ. Тогава буквално забих двата пръста в дюшега и казах- "топло легло, уютно легло", ефекта беше поразяващ, усетих топлина и съм заспала.
На майка ми направих за болки в гърба- "освобождавам болката от гръбначния стълб,напрежението от кръста и врата"- потекоха и сълзи от очите, усети затопляне и страхотна лекота. Направих и КС за запушен нос с намерение-"освобождавам жилавия секрет от ноздрите", "дишам свободно"- започна да диша нормално. Преди година и половина боледува от марсилска треска и от тогава получи схващане във врата, не можеше да се обръща на дясно, направих и КС и за врата с намерение- "освобождавам болката от врата", "нормално движещ врат", след няма и 5 минути си завъртя главата и на дясно, но трябва още няколко пъти да и правя.
На съпруга ми направих с намерение- "здраво тяло"- каза, че му е много приятно, усети пеперудите в стомаха и там където са ми пръстите затопляне.
Вчера излезнахме с децата ми, беше много студено и крака ни истинаха доста, използвах намерение-"топли крака,топли обувки".
Затварям очи и си представям човека на който трябва да направя КС в гръб. поставям си пръстите на точките и си казвам намерението. Винаги ми се появява много силно светещ триъгълник. Когато започнат да ми идват други мисли светлината на триъгълника намалява, тогава пак си повтарям намерението няколко пъти и светлината се засилва. Лесно и бързо си представям хората.
Вчера вечерта съпруга ми започна да хълца, не можеше да вечеря. Съгласи се да му направя КС с намерение-"освобождавам хълцането"- за няма и 10 секунди спря да хълца. В този случай не можах да усетя нищо, защото нямаше време.
После му правих с намерение -" здраво тяло"- той усети приятно затопляне в стомаха, а аз леко туптене в гърдите и след това топла вълна в стомаха и пулсиране на пръстите. Аз правя КС със затворени очи, и в този случай ръцете ми се явиха като голями улеи, но нищо не протичаше през тях.
Поиска да направя КС за отказване на цигарите. Намерението ми беше-" освобождавам нуждата си от цигари". Не знам дали това намерение е подходящо, но и днес ще пробвам пак с него. Усети страхотно и приятно раздвижване на енергия в главата, корема и каза, че нещо му става с краката и както беше седнал на стола започна да ги повдига, но чудството било приятно, но не можеше да го опише. Аз този път усетих по-силно и по продължително туптене в гръдния кош, някаква вълна тръгна от гърдите, гърлото и в главата и леко се изпотих.
За отказването на цигари съм решила да ползвам и това намерение- "освобождавам навика да пуша цигари". Ще пиша за резултата.
Тони, направо си прекрасна, прегръщам те от все сърце, благодаря ти.И аз вчера стигнах до навика, благодаря ти за насоката, т.е. май там е ключа за БАРАКА-ТА.Според мен работи първо с навика. Благодаря ти!Успех!
toni написа:А дали мога да използвам намерението-"отвращавам се от цигарите"?
Отвращавам в сегашно време, но и като позитив в случая.
Философията но КС иска утвърдително положителни намерения. В такъв случай, дали да не опиташ с (примерно)- опиянявам се от аромата на свеж въздух в дробовете, радвам се на свободата от пушене...
Благодаря за милите Ви думи!
Alisa, ще използвам това намерение което си написала и ще направя сравнение с тези които писах по-горе- за кои усещанията са по силни.
Вчера ми направи впечатление, че когато правя КС за "здраво тяло" има приятни усещания у човека, но за мен това намерение е доста общо. Когато направих КС за цигарите и си мисля че бях доста конкретна и директна в намерението усещанията бяха доста по-силни.
Снощи правих КС с намерения- "освобождавам се от навика да пуша", "освобождавам се от зависимостта на цигарите", "опиянявам се от аромата на свеж въздух в дробовете, радвам се на свободата от пушенето". Този път съпруга ми беше легнал и каза, че почти няма усещания, а аз пак усетих туптенето в гърдите и в пръстите и лекотата в стомаха.
Вчера за трети път правих КС на племенника ми за болката в лактите- каза, че болката все намалява.
Хрумва ми да направиш КС с фрази: "Затвърждавам постигнатия резултат!" и "Свободен съм от причините за ...!" И по едно КС за: "Сам си решавам проблемите!"
Тони, имам въпрос към теб, защото явно КС ти се получава всеки път, а при мен - рядко. Доколкото рабзрах за техниката, трябва да се "изключат" мислите, все едно, че се рееш, но с предварително зададено /преди да започне процеса/ намерение. Когато го правя, често се разсейвам от тупкането на собственото си сърце и усещането за пулс, в смисъл - започвам да се заслушвам в тях и не мога да достигна това "безмислие", защото почвам да ги следя и броя. При теб как е? Не се ли разсейваш? Опитвам се да се върна на състоянието, но веднъж вляза ли в ритъма и се заслушам, след това, колкото и да се връщам, не ми се получава.