Kokokj:
Трябва ми, защото перфектното за мен тяло ще изглежда най - добре на ръст 1,80!!! Доволен Иван?
Коки, велик си!!!Доволен е я, той Иван ги е минал 180см още найш кога?!
Коки, защо мислиш Иван,че и Алиса ти задават от три дни едни и същи въпроси, а?!И не ми се оправдавяй че ти е малко сивото вещество, ако не можеш го напъва, пораздрусай го!Мислиш ли, че на някой друг освен на теб му дреме кой колко е висок и дали може и защо да порасте още 10см!И защо тогава с такова настървение питат и питат, и кво искат от теб?!
Ама ако беше послушал още на 6.02.2012 Алиса и си беше теснал това дето тя ти подчерта, щеше други работи да питаш днес и други отговори да даваш..ама не би, трети ден продължаваш да питаш как да си съставиш изречението на декларацията и продължаваш да не ТЕСаш-така де, нямаш декларация, кво да правиш, ти кво си крив!!!
ОК, според мен ТЕСаш с тези изречения:
-Въпреки че, ми е много голям мерака да порасна с още 10см, и идея нямам що го имам тоя мерак и от къде го имам тоз мерак, като уж на, нали съм се приел на 173см, не че съм нисък, то си е среден ръст, ама пък на, още ми е мерак да го докарам до 183, айде от мен да мине - и до 180см може-в краен случай, аз напълно и безрезерво обичам и приемам себе си и всички свои чувства
-Въпреки че много ми се иска да порсана с още 10см, ама дали ми стиска, направо не ми стиска, щот не знам защо искам да порасна с още 10см, и ако взема, че наистина порасна с още 10см и кво ще правя тогава, ми ако не се харесвам на 183 см?, ще ми се налага да ТЕСам наобратно -до 173 см, което вече съвсем ме шашка, щот да порасна до 183 от 173 -ОК, ама ако трябва от 183 да стана 173-е тва вече никъде го няма, и въпреки това аз напълно и безрезерно обичам и приемам себе си и всички свои чувства.
-Въпреки че, според мен трябва да порасна още 10 см, защото перфектното според мен тяло ще изглежда най-добре на ръст 180см, и ако съм на 173 -значи не съм перфектен, щом не съм перфектен...де да знам, тук вече си изгубих мисълта дето толкова трудно я бях хванала, аз напълно и безрезервно обичам и приемам себе си и всички свои чувства!
Тесай поне три дни и пиши!
А това че си обърнал деня в нощ-ми нищо не променя!Най -сериозно ти обръщам внимание на съня!Учените са доказали връзката на съня със отделянето на хормона на разтежа, няма майтап!Извод-Алиса и Иван са спали достатъчно, аз и ти-не сме си отспали достатъчно и като следствие на недоспиването-ходим си по цял ден спящи и сънуващи, което води до страшни последствия-по някое време като ти изникне въпрос и ...блъскаш се отговорите, ама нали спиш!не ги виждаш!и да ги прегръщаш, и да ги риташ -все тая!то като не си си отспал-така е...
А подписа ти от ден на ден става все по-готин, браво!