Относно мъжете момичета,да ви обърна внимание.Казвате,че привличате все неподходящите.Запитвате ли се с какво?Ако дебелите книги пишат,че в живота всичко е уроци и всеки един се повтаря докато не го вземем,то тогава мъжете и жените ли,съответно и за мъжете са виновни,че си ги привличаме все такива?
Една идея,която мога да споделя още,а дали ще се възползвате си е ваш избора.
На един лист пишете,привличам неподходящи мъже и го изгаряте.Това може да се ползва и за други неща разбира се.Относно снахата фиф,ами че тя си е тя,ти като и се връзваш,в кой е вината?Мисленето е важно и да не се забравя,че всичко е в главата ни,а не в другите.Пак се стига,че само другите ни са виновни,а не ние.Докато се връзваш,до тогава и ще си на този хаос,а ако се изнесеш пък,ще е още по-добре,но недей да обвиняваш снахата и да стоиш на тази кълка,няма да прокопсаш и да напреднеш скоро колкото и да полагаш усилия с каквото и да било.Всеки е този който виждаме и ако не го приемем такъв какъвто е,и че това да е такъв е негов избор,ще сме си жертви,а това също е избор,поне аз така мисля и разсъждавам,но при мен нещата са си вече различни и тези неща не ги мисля и не ме тормозят.Животът е чудесен и приказен,поне така аз го виждам от известно време и всичко ми се получава.
И в къщи с моите родители се случиха не толкова приятни неща,най-вече едно обаждане на майка ми,но хич не ми трепна от вътре и си го приех така спокойно.Просто моят си живот е мой,аз си избирам кое е доброто за мен и всеки друг кой какво казва и иска да направи мислейки,че точно това е за мен добро,а всъщност за мен не е,знам че си го прави на себе си,а не на мен.В стремежа си да помогнем без да ни се иска помощ се оказва,че става точно обратното понякога.
Друго което аз съм направил отдавна и съм споменавал по спомен някъде в постовете си е да се напише на един лист какво искам да постигна в живота.Не отнема време,средства и физически усилия.
Е,успех девойки!