Пу, ма то си е адски смешно. Една тъпа резервация да ми причини такива неудобства. Наистина си е смешно.
Проблема по-скоро е, че става въпрос за събитие, което аз организирам и което аз ще водя (става въпрос за кърмаческа среща с подкрепата на Ла Лече Лига, добороволка съм към тях). (бягство от отговорност? мързел? желание да делегирам отговорности?)
MAG2001 написа:А "рескю-ремедито"то със сигурност няма да навреди
РР добре се справи, успя да ме извади от вцепенението и да поработя над проблема.
Alisa написа:Яна, съсредоточи се в усещането за ПА и просто се опитвай, да го държиш максимално дълго на "фокус", да видим, дали ще успееш?!

Само това! Ако ти изплува ново различно състояние, се "фокусирай" максимално дълго в него...и така до сътворението на света.

Това не е никак трудно. Само от мисълта какво трябва да направя и си получавам ПА.

Но пък така работя по-лесно с ТЕС.
Трябва да гледаме на нещата от положителната им страна!
paraboloid написа:А от какво те е страх за една резервация? Какво те притеснява?
Добръ въпрос... на който все още нямам отговор. Не е единичен случай, имала съм и други такива. Включително и с телефонни разговори. Но още не мога да ги групирам под общ знаменател (а може би не трябва).
В момента тесам това, което съм написала и се чувствам по-добре. Пробвах и ЕТ, успях да локализирам проблема в корема си някъде, между слънчевия сплит и пъпа. Правя и няколко техники на Дона Идън за успокоение и справяне със стреса.