Нека всички изТЕСани проблеми през 2011, да останат там и през 2012 почти да няма нищо са ТЕСане!

Наздраве!
Тренд, то вреден, полезен-все навикЗапочвам годината с Предизвикателство за отказване от вреден навик. Макар сега се замислям дали да не е за създаване на полезен навик.
Приемам, дай да видим, аз съм решил 30 дни без навика, използване на времето за полезно действие - спорт, четене, учене, писане във форумMAG2001 написа:Тренд:Тренд, то вреден, полезен-все навикЗапочвам годината с Предизвикателство за отказване от вреден навик. Макар сега се замислям дали да не е за създаване на полезен навик.![]()
![]()
Аз пък обратно на теб реших да правя Предизвикателство за приемане...дай да видим какво ще стане след месец- ако си навит-ще си ги мерим, резултатите
![]()
Гена, леко на пистатааааа!!!!!Да се пързаляш, не им се давай да те изпързалят!
Аз пък реших 30 дена да правя когато какво колкото ми се прави и да ТЕСам всичко дето ми се прави..белким един ден тия нужди ги докарам да потребности ,че то аман все голяма нужда , голям зор..и накрая все се налага да клякам!!!Приемам, дай да видим, аз съм решил 30 дни без навика, използване на времето за полезно действие - спорт, четене, учене, писане във форум и др. Ти какво ше приемаш?
Честита нова година бе, ей!
Приемам, правиме гоMAG2001 написа:Тренд:Аз пък реших 30 дена да правя когато какво колкото ми се прави и да ТЕСам всичко дето ми се прави..белким един ден тия нужди ги докарам да потребности ,че то аман все голяма нужда , голям зор..и накрая все се налага да клякам!!!Приемам, дай да видим, аз съм решил 30 дни без навика, използване на времето за полезно действие - спорт, четене, учене, писане във форум и др. Ти какво ше приемаш?![]()
![]()
![]()
Дай верно да пробваме 30 дни какво ще да излезе,а?!