Параболоид:
То и аз се чудя на себе си, що ли се вра между шамарите и се правя на умиротворител, ама сигурно е от скрито желание да се включа в купона.
Това ще да е,знаех си

...айде яхай метлата и долитай, заедно с благородната девица
Алиса, поста ти ме хвърли в дълбок размисълллл...ма 7 метра по земята ма закара
Иначе сериозно, не го асоциирам а го взимам от теб и стремежа ти да ме учиш чрез способа "мойте камъни по мойта глава"и се сетих какво ми е казвал баща ми ееее...едно време (също сериозно).
Егати..тия бащи, нали ги бях изтесала...докога?!
Способа "мойте камъни по мойта глава"наистина ми допада, и дааа, и аз съм си го попила от тате..лошото е ,че не се усетих, че ти го прилагам,не беше съзнателно, не беше статерия, тъй ми дойде от вътре....защо?!Айде пак ТЕС!!!Иначе си е убав способ!
Другото дето ми дойде в повече беше "учителя".Преди две-три години се се заклех, зарекох, дума си дадох-край!повече не!никога вече!никога никой на нищо няма да уча!да си са учат който както когато иска, само да не ме закачат!!!/тук можеш да смениш уча с помагам!/ще си уча само мен, ще си помагам само на мен, явно не ставам нито за учител нито за помощник!
И аз си мисля, и то твърдо, че си отстоявам кредото.Ама от друга страна-няма да го кажеш случайно, признали сме я всички твоята наблюдателност - значи пак в цялата бъркотия нещо се е изплъзнало, промушило, промъкнало..язък ми за мойта наблюдателността!
Но от друга страна това в момента ми не е дерт!
Тва бащите, бащитееее....дето си мислех че съм ги отсякъде изтесала, аха...
Гената:
Ако се разгънеш в тази си светлина по-добре ли ще се почувстваш и ако имаш нужда от това,замисли се от какво е породена тази нужда и после ТЕС?
Да бе, Гената, тия нужди как не свършиха, аа?!
Ама може и да си прав, разгъщаш се, освобождаваш нуждата на макс, пускаш водата..и айде, към следващата нужда..и така-от нужда на нужда.
Ей, сега да не вземеш се бъзнеш и/или да се обидиш и ти, шегувам се, знам че и на теб ти харесва това дето Иван го извел като "нужди",и на мен много ми дапада, аз ги тесах още в началото, може би е редно пак да ги прегледам..така че, само се опитвам да се шегувам, то друго какво ми остава
Благодаря ви!Много ви обичам!