Еййй, Алиса, веща ми приятелко...дръпни пердето, повдигни воала, отвори очи...НЕЕЕЕЕ...не се заяждаммммммм......айде сети се що!!!!
О.К., извинявай, така е, права си за всичко, аз бъркам.Това ли искаш?!
Тогава защо толкова ми се обясняваш.И КАК ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ВИДИШ?!?!?!- двете сме еднакви!!!Ама във почти всеки от филтъра, дето е останал!!!!!И намирайки моя кусур-за който може и да си права, а може и да не си, ти всъщност говориш на себе си!Да пукна ако не е така!!!По кво на бас?!?!??!
Принципно е добре от уважение на другата страна, да не публикуваш лични неща публично, без нейно съгласие, нали?
Принципно е така, принципите обаче са необходими, за да има какво да нарушаваме,а!?И защо ти можеш да отговаряш и цитираш отговори от лични , а аз не мога?!Мога ,могааа..стига да искам-всичко мога..
Е тука вече верно се заяждам, ако не си разбрала да поясня.Защото не един път си го правила и дааа..всичко се връща!!!Който сее вятър, жъне бури.Ама ти нали точно бури искаше, кво пак не ти харесва..
Цитат:
Алиса:
Цитат:
Не ми е комфортно да нищя физически проблеми в ефир, мога и го правя на лична среща, но не групова (всичко това е много ТЕСано, ПЕАТено... и съзнателно мое решение
).
Що така?!И това ако не е срам и/или неудобство/неприемане на себе си, на собствените си проблеми....тогава какво е?!И решението ти е съзнателно...в кой смисъл?!свободен избор ли е?!ако е така -О.К.
Цитат:
...не мисля да объщам резбата...
Ееее тук не схванах, какво точно ме питаш, ако може поясни!това за резбата беше по повод на коментарите по време на спора ви с Гената-дето всички решиха да ви венчаят, такова решение предлагаха.....шега, може и да не ми се получи, нищо другият път повече!а ти какво по-точно имаше предвид с тези цитати и този въпрос?!
В случая не ти се сърдя, защото
Ако искаш се сърди, ако искаш недей...изборът си е само твой.А аз вече не мисля, че скромността краси човека, а мързела го грози.Не знам защо ама това вече го виждам под друг ъгъл..
Все още съм ексхибиционист, всъщност аз едва сега започнах да ексхибиционирам... може и да стане хубава изложба
Още много иска докато стигнеш до ексхибиционизъм...поне по мое мнение, а също така, пак по мое мнение, това важи със същата сила и за мен!въпреки че и аз най обичам да си щтъкам гола!!за което мен не ме е срам!даже му се радвам!ми супер, още работа има!и на!нека ти!за да стигна до тук ти си виновна!!!
Хайде да ядем баница, може и с готови кори, аз правя така всякакви и то успешно, какви ли не варианти забърквам!
Айде!на баниците!аз с праз и тиквеник не обичам, ама други обичам.Ама то това с готови кори не се брои, такиа и аз правя..то така и БАБА знае.

Идеята е да си ги омесиш,разточиш , завиеш/корите!/...е едни такива едни радости
И благодарно и неблагодарно и да искаш и да не искаш- пак си те обичам!Нека ти!Да та я яд!!!
Между другото поздравления за предложението към Монстър!Мисля ,че това е успех-за теб/не го приемай като заяждане/мисля че тук си вече нова, не тази ,която беше през юни-юли-когато с Тренд те крънкахме за ПЕАТ.И да, поздравленията са от сърце и желая успех и на теб и на Монстър!