Казвам здрасти на всички! Това е първият ми пост, причината за него е, че когато попаднах на информация за съществуването на този метод, не намерих конкретни отзиви за ефикасността му. Та реших (още преди да имам допир с ТЕС) да тествам и дам конкретен отговор

Притежавам книгата от 2 дена, първите ТЕСания не бяха много убедителни, но това беше поради не изчистена техника и вчера, когато изникна проблем, който еднозначно щеше да определи ефикастността на техниката, постигнах един малък, но основополагащ за мен ефект-на кратко с 2 думи: станах сутринта, проведох си сутрешната рутина(баня,подреждане на стая,закуска), но с лека,остра болка под коляното(случва се понякога,особенно когато е студено(в следствие на тренировки) и не отшумява бързо, а ме държи до обеда, понякога и след него..) та направих ТЕС с декларация "Въпреки, че усещам остра болка под капачката на дясното коляно..." найстина се получи! Останах изумен, в такъв смисъл, че си мислих постоянно за болката, усещах я може би точно до преди края на 2рата серия и когато си взех въздух и го изпуснах, при ставането ми БОЛКАТА Я НЯМАШЕ !

След това си помислих "Ето защо имах чувството, че държа 'злато' в ръцете си когато четях книгата!".
Това е което исках да споделя.
Поздрави!