Троша разни неща
Троша разни неща
От известно време насам осъзнавам ,че съм се сдобила с талант да разрушавам предмети (и май не само). Например, мисля си за монитора, че е твърде обемен и заема много място (беше от лъчевите) и малко след това той изпушва и си купувам нов.По подобен начин се разделих с GSM-получи се така, че ми го откраднаха.Пералнята, която ме дразнеше с шума си, също си замина. Това все пак бяха предмети и загубата не е проблем, като изключим средствата за купуване на нови.
Преди известно време обаче мисля , че се случи подобно нещо с живинка. Имах двойка декоративни пилета. Разделени, те се търсеха, когато ги събирах в една клетка, отначало настъпваше бурна радост, която тутакси се консумираше, след известно време се трансформираше в люто гонене и кълване от страна на мъжкия. Без физически да направя нещо, което може да е причина за това, един ден намерих мъжкия на пода на клетката.
Тези факти, събрани заедно и осмислени започват да ме плашат. Имам мое си тълкувание на нещата, но моля за вашето мнение.
Преди известно време обаче мисля , че се случи подобно нещо с живинка. Имах двойка декоративни пилета. Разделени, те се търсеха, когато ги събирах в една клетка, отначало настъпваше бурна радост, която тутакси се консумираше, след известно време се трансформираше в люто гонене и кълване от страна на мъжкия. Без физически да направя нещо, което може да е причина за това, един ден намерих мъжкия на пода на клетката.
Тези факти, събрани заедно и осмислени започват да ме плашат. Имам мое си тълкувание на нещата, но моля за вашето мнение.
Това се случва не само на теб. Аз го наричам "да прогониш" дадена вещ. В момента, в който си помислиш, че искаш нещо ново и губиш старото. Това е нормален вселенски закон!
Колкото до пилетата, дошло му е времето на птичето...
Колкото до пилетата, дошло му е времето на птичето...
Последно промяна от dejavu на 08 Сеп 2011 08:33, променено общо 1 път.
Ха, от теб не го очаквах този въпрос.nikimm написа:Иване, какво имаш пред вид?ТЕСай си собственото мнение!

Ами да си ТЕСа собственото отношение към факта, собствените мисли по отмошение на факта./ проблема и емоциите, които те пораждат в нея.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
са ключовете за успех във всяко начинание.
- Angel_K
- Напреднал
- Обратна връзка:
Аби
,
Да си чувала лафа "Внимавай какво си пожелаваш"
И какво ти е логиката на всички тези случайни съвпадения ми е любопитно:-)
Не знам къде видях една мисъл "Случайноста е подписа на Господ" помисли над това , дали не си се молила искренно "Ех ако може да изгори тази перялня шумна и да си вземем една по-тиха ..."
Хващам се на бас ,че са ти минавали мисли за всичките неща!

Да си чувала лафа "Внимавай какво си пожелаваш"

И какво ти е логиката на всички тези случайни съвпадения ми е любопитно:-)
Не знам къде видях една мисъл "Случайноста е подписа на Господ" помисли над това , дали не си се молила искренно "Ех ако може да изгори тази перялня шумна и да си вземем една по-тиха ..."
Хващам се на бас ,че са ти минавали мисли за всичките неща!
Иване, благодаря, тесам, за сега колебливо-предпазливо, но продължавам.
Ачо, това, което казваш, е единият аспект на нещата. Наистина съм си мислела подобни неща. Но това, което ме страхува е, че това е просто повода, а причината е дълбоко в мен-спотаяван съзнателно гняв, който си намира начин да бъде изразен и в един момент губя контрол над него. Сега, докато пиша, ми хрумна метафора-как изваждам тапата и го оставям да изтече от мен.
Благодя ви, че ми помагате да си вчеша мислите.
Ачо, това, което казваш, е единият аспект на нещата. Наистина съм си мислела подобни неща. Но това, което ме страхува е, че това е просто повода, а причината е дълбоко в мен-спотаяван съзнателно гняв, който си намира начин да бъде изразен и в един момент губя контрол над него. Сега, докато пиша, ми хрумна метафора-как изваждам тапата и го оставям да изтече от мен.
Благодя ви, че ми помагате да си вчеша мислите.
Ок , помислих си че имаш нещо друго пред вид.nikimm написа:
Цитат:
ТЕСай си собственото мнение!
Иване, какво имаш пред вид?
Ха, от теб не го очаквах този въпрос. Shocked
Ами да си ТЕСа собственото отношение към факта, собствените мисли по отмошение на факта./ проблема и емоциите, които те пораждат в нея.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет