Възпален панкреас или камък в жлъчката
Възпален панкреас или камък в жлъчката
Много моля ако някой може да ми помогне с идеи за декларация!Мой много близък е в болница и не могат да уточнят диагнозата му. Двоумят се между тези две диагнози. Той има диабет, за който знам, че с времето уврежда органите. Може ли да ми дадете идеи за декларации?Благодарна съм ви предварително!/За себе си мога да кажа, че ТЕС действа за малките ми неразположения, както и тези на дъщеря ми. За моя голяма радост към момента нямам кой знае какви неразположения, за да се налага да тесам постоянно. Надявам се така и да си остане.Ще си имаме бебе, стискайте палци всичко да е наред и да сме здрави!/
В.ч. аз в нищото и никой не знае каква диагноза да ми постави, което ме изправя пред безсилието и безпомощността да усетя тялото си , аз избирам да мога да чуя нуждите тялото и духа си.
Н.Ф. Знам лечението на тялото си и му благодаря.
Н.Ф. Знам лечението на тялото си и му благодаря.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Епиктет
За кого са декларациите? За теб или за него? Прочети първите няколко теми в Често задавани въпроси няколко пъти!
Последно промяна от ivangp на 19 Авг 2011 23:50, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Декларациите са за него. Тъй като съм бременна, не искам да правя какъвто и да е ТЕС за някой друг освен за мен, детето ми и мъжа ми. Иначе за себе си тесам ако има проблем. Засега съвсем леко ми се гади, което е нормално, но не повръщам, почти нямам оплаквания от бременността и не се налага да тесам. Но се надявам някой да пише със свежи идеи за декларации. Оказа се, че е възпаление на панкреаса. Какви психични проблеми се отразяват на панкреаса, имате ли идея?
Между другото, на мене ми се струва, че би било по - добре, когато се създава тема, нейното име точно и ясно да описва за какво става въпрос вътре. Защото имате ли идея колко време ще ми е нужно, за да открия декларациите?Надали на някой ще коства толкова усилие, за да напише един или два реда?Отделно, ако всяка тема е с ясно заглавие, всеки един новодошъл ще се ориентира много по - лесно. Иначе има голяма вероятност форума да бъде отсвирен с лека ръка. Много ми е трудно да намеря излекували се сред всичките тези теми, а за да бъде по - достоверен ТЕС би трябвало темите с излекуваните да се намират по - лесно, особено тези с по - сериозни заболявания. Съжалявам, че може да звуча ядосано, но наистина се поядосах, защото в ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ няма кой знае какво освен как да тесаме за някой друг. Обаче аз предпочитам да съм предпазлива в това отношение, посочих защо.
http://www.puls.bg/illnes/issue_80/
http://www.sibir.bg/blog/-----/?blogPa ... tID=418877
http://www.erlib.com/%D0%9B%D0%B8%D0%B7 ... %C2%BB/18/
Мисля, че тези линкове щяха да ти свършат работа, вместо да се ядосваш, там има възможни причини за панкреатит.
http://www.sibir.bg/blog/-----/?blogPa ... tID=418877
http://www.erlib.com/%D0%9B%D0%B8%D0%B7 ... %C2%BB/18/
Мисля, че тези линкове щяха да ти свършат работа, вместо да се ядосваш, там има възможни причини за панкреатит.
Последно промяна от Yandra на 21 Авг 2011 13:41, променено общо 1 път.
DG, мисля че не разбираш напълно идеята на ТЕС и отделно на форума.
ТЕС не е рецепта с хапчета -точно хапче за конкретна диагноза! Съответно точна декларация, за конкретно нарочено от медицината заболяване.
Форумът го правим ние, за това той не се развива праволинейно, а съобразно моженето, на всеки един от нас. Все пак има "търсачка"- за да намериш всичко по дадена тема.

ТЕС не е рецепта с хапчета -точно хапче за конкретна диагноза! Съответно точна декларация, за конкретно нарочено от медицината заболяване.
Форумът го правим ние, за това той не се развива праволинейно, а съобразно моженето, на всеки един от нас. Все пак има "търсачка"- за да намериш всичко по дадена тема.

КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Гневът пречи на ясното мислене. казвам го от съвсем скорошен личен опит.
Когато сме гневни не виждаме доста очевадни неща. Добре е всеки гняв да бъде изчистен.
Ето как се ТЕСи самостоятелно: http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=413
На панкреаса, както и на всички други заболявания се отразяват зле: тъгата, гнева, вината, срама, отчаянието, безсилието, самотата, страха, огорчението, неприязънта, разочарованието, и т.н. всякакви негативни емоции за които можеш да се сетиш.
Кои от тях изпитва въпросният човек, може само той да каже.

Когато сме гневни не виждаме доста очевадни неща. Добре е всеки гняв да бъде изчистен.

Ето как се ТЕСи самостоятелно: http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=413
На панкреаса, както и на всички други заболявания се отразяват зле: тъгата, гнева, вината, срама, отчаянието, безсилието, самотата, страха, огорчението, неприязънта, разочарованието, и т.н. всякакви негативни емоции за които можеш да се сетиш.
Кои от тях изпитва въпросният човек, може само той да каже.
реакция
Забелязвам, че от ТЕС ми прилошава.Правя го за възпаления.
На мен след ТЕС не ми прилошава. Помагал ми е за дребни нещица, както и при развалените и болящи зъби на дъщеря ми. Лично за себе си съм забелязала, че понякога имам силен ПО, при който, колкото повече тесам толкова по-зле става. Поне за врата, когато ми се беше схванал беше така. Аз съжалявам, че се ядосах, но очаквах малко повече ентусиазъм от по - напредналите във форума по темата.Нищо, де всеки има право на избор. Просто най - после ми се искаше да напиша - абе излекувах се от еди какво си само благодарение на ТЕС или излекувах близък чрез ТЕС, но за съжаление не мога още да го напиша.
На мен след ТЕС не ми прилошава. Помагал ми е за дребни нещица, както и при развалените и болящи зъби на дъщеря ми. Лично за себе си съм забелязала, че понякога имам силен ПО, при който, колкото повече тесам толкова по-зле става. Поне за врата, когато ми се беше схванал беше така. Аз съжалявам, че се ядосах, но очаквах малко повече ентусиазъм от по - напредналите във форума по темата.Нищо, де всеки има право на избор. Просто най - после ми се искаше да напиша - абе излекувах се от еди какво си само благодарение на ТЕС или излекувах близък чрез ТЕС, но за съжаление не мога още да го напиша.
DG, аз лично хич не се ентусиазирам , когато някой задава общи, неясни въпроси с много възможни отговори. А още повече ми пада ентусиазма да отговарям когато някой пита за друг човек.
Това е обяснение, а не извинение.
Питай ясно, конкретно и точно!
Обяснявай подробно какво си правила за да можем да ти даем добър съвет.
Ако някой друг е замесен, нека той да пита за себе си, ако може!
Ако не може, всичко е обяснено в темата за Прокси.
Повече за Прокси просто нямам какво да кажа.
А да се повтарям, честно казано, ми омръзва все повече и повече.
Време е да се разбере, че в холистичната медицина, към която спада ТЕС, не се лекуват болести, а се лекува човека, личността. нейния начин на мислене, възприятия, отношение към дадени факти и нейните емоционлани състояния.
Така, че да пишеш:
"Човек с еди каква си диагноза е в болница. Как да ТЕСаме за него?"
, е общо казано една боза, в която много трябва да се рови напосоки, докато се извади нещо съществено.
Какъвто въпроса - такъв и отговора.
На общи въпроси се получават и общи отговори.
Това е обяснение, а не извинение.
Питай ясно, конкретно и точно!
Обяснявай подробно какво си правила за да можем да ти даем добър съвет.
Ако някой друг е замесен, нека той да пита за себе си, ако може!
Ако не може, всичко е обяснено в темата за Прокси.
Повече за Прокси просто нямам какво да кажа.
А да се повтарям, честно казано, ми омръзва все повече и повече.
Време е да се разбере, че в холистичната медицина, към която спада ТЕС, не се лекуват болести, а се лекува човека, личността. нейния начин на мислене, възприятия, отношение към дадени факти и нейните емоционлани състояния.
Така, че да пишеш:
"Човек с еди каква си диагноза е в болница. Как да ТЕСаме за него?"
, е общо казано една боза, в която много трябва да се рови напосоки, докато се извади нещо съществено.
Какъвто въпроса - такъв и отговора.
На общи въпроси се получават и общи отговори.