ТЕС-Първи стъпки

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Yandra
Активен

Мнение от Yandra »

MAG2001 написа: Ама не искам златна жила.Не искам и да дълбая повече,нямам сили, не съм умряла, ама съм уморена до смърт, изтощих се, уморих се да опитвам, уморих се да търся начини,изтощих се да търся решения ..ни искам нищо.Искам като щрауса да си заровя главата в дупката и никой вече да не ми търси за нищо.Нямам сили да утешавам,да давам кураж, да обясвявам,уморих се да ги разбирам и да им намирам опрравдания.
Нямам сили вече да съм силна.Искам да съм слаба.И безотговорна.А пък не съм.
"Безотговорните си живеят много по-щастливо от отговрните.Лошото е че все се налага някой от отговорните да ги носи"
Ми писна ми да ги нося, нямам сили вече.
Аз напълно те разбирам, дано днес всичко да е наред :)
Но ако все още нещо от тези проблеми те тормози...Нали знаеш, че не е нужно да правиш всички тези неща. Кой въобще ти е казал, че трябва да си силна и да носиш отговорност за другите? Грижи се за себе си, бъди "егоист". Няма нужда да утешаваш и окуражаваш, когото и да е, ако нямаш сили за това. Всеки има нужда от почивка, да си зарови главата понякога - в това няма нищо лошо. Важното е, че после ще се отръска от пясъка, ще нарами лопатката и ще продължи :wink:
И поздравления за КС насън :)
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Направи ла си си сама нещо чудесно! Продържавай!
И поздравления за КС насън
Дали бях сама, дали беше КС, на сън ли беше или наяве..ама готино усещане беше.
Алиса, не се измъквай, признай си ,че си прихванала нещо от шаманката..не можеш го скри от мен :D
Много ми е смешно, че не те познавам лично,не знам нито как изглеждаш, нито как говориш, а вече и гласа ти чух , и на сън те видях :)
дано днес всичко да е наред
Яндра, не е като да е съвсем наред, ама ще го редим още, нали затова сме тук. :D
Кой въобще ти е казал, че трябва да си силна и да носиш отговорност за другите?
И аз все това се питам и отговор няма..
Важното е, че после ще се отръска от пясъка, ще нарами лопатката и ще продължи
Да, съгласна съм , това е по-важното - поне за мен.
Благодаря на всички за подкрепата :D :)
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
trend

Мнение от trend »

Маги, важното е че Алиса витае в чудните светове, не е образ а енергия която зарежда с положителни йони :). Много добре ми звучиш браво на теб. Плуваш ли под вода? Всъщност отпускар ли го раздаваш още?
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Плуваш ли под вода? Всъщност отпускар ли го раздаваш още?
Плувах под вода.В прекия и в преносния смисъл.Отпуската свърши, ама ми бръмчи нещо в главата да си взема още една седмица-така де, уважихме северното черноморие, да отдадем дължимото и на южното...да не ми се сърди.
E тва е истината...
trend

Мнение от trend »

MAG2001 написа:
Плуваш ли под вода? Всъщност отпускар ли го раздаваш още?
Плувах под вода.В прекия и в преносния смисъл.Отпуската свърши, ама ми бръмчи нещо в главата да си взема още една седмица-така де, уважихме северното черноморие, да отдадем дължимото и на южното...да не ми се сърди.
Точно така, освен това южното е по-добро според мен :). Поздравления за подводното плуване.
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Алиса, не се измъквай, признай си ,че си прихванала нещо от шаманката..не можеш го скри от мен Very Happy
Много ми е смешно, че не те познавам лично,не знам нито как изглеждаш, нито как говориш, а вече и гласа ти чух , и на сън те видях Smile
:lol: :lol: :lol:
Тия дни чета Джо Витале и д-р Хю Лен с тяхната "Абсолютна неограниченост" и репетирам Хо`опонопоно-то. Може нещо да съм прихванала :lol: :lol: Освен това, нищо не пречи да се чуем и видим, че да сравниш! :lol: Едно време, сънувах гласове, реплики и картинки, които после се случваха 1 към 1, така , че те разбирам, само дето твойто е под влияние на техниките. В момента спонтанно ми се случват много интересни неща и го отдавам също на изчистването с всякаквите техники и отприщване на онези %, дето обичайно не ги използваме. :roll: :lol: Не съм луда, определено, има свидетели! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Тия дни чета Джо Витале и д-р Хю Лен с тяхната "Абсолютна неограниченост" и репетирам Хо`опонопоно-то.
:D Според мен са супер! "Ключът" също много ми допадна.
Аз пък се разходих из"шабоното" :) ...и хич не ми се оправдавай-признай си ,че си станала "шапори" като Имаауами и ми помагаш на сън..и на яве. :)
http://www.youtube.com/watch?v=kAYUOkYK ... re=related
Това е специален поздрав за теб.Не знам защо ,но някак го свързвам с хоопонопоно-то.
Не знаех ,че има 0-ва чакра.Ако ти или някой друг има повече информация-нека сподели.На мен ми действа много ..нямам май думи да го опиша.И по някакъв начин съм решила , че се отнася до хоопопопоно.Може би заради тропическите цветя.. :)

Темата на Тренд за Гената, книжката дето я четох и темата на Джазз ме наведоха на една мисъл-как в определен момент, тези които уж са ми най-близки стават неразбираемо далечни и аз за тях съм ама наистина непозната, докато други, неизвестни до вчера чувстваш близки и сякаш част от теб.
Освен това, нищо не пречи да се чуем и видим, че да сравниш!
:D Ще!Щем!Когато е необходимо и полезно за Вселената :D
Едно време, сънувах гласове, реплики и картинки, които после се случваха 1 към 1, така , че те разбирам, само дето твойто е под влияние на техниките
Не знам дали е от техниките.И аз имам такива сънища от малка.Тесах спомен от детството ,доста травмиращ според мен,където помня и съня преди него, и как точно заради този сън някак се извисих над нещата и успях да ги приема тогава--била съм на 9години.
:D А може би техниките ми помагат да се вдетинявам-кой знае, и смееш ли да питаш някой!?
Не съм луда, определено, има свидетели!
:D :) Сийл има една много хубава песен-"За да оцелееш на този свят трябва да си малко луд.."
E тва е истината...
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

nikimm:
Ами изживявай си го, не виждам нищо лошо. Често и аз все още се стискам да не би да взема да изживея нещо
Винаги можеш да го направиш разбира се. Но аз говоря за роли , които да правиш с радост и лекота. Не го разбирай като шизофреничност или пък за двуличност. Имах пред вид да си свободна и да можеш да си такава каквато ти харесва сега.
ЕЙ тук ми е проблема.Аз съм много за изживяването на каквото ти се иска да изживаваш/м.И да, не виждам нищо лошо.Ама това"да го правя с радост и лекота" обикновено става когато успея да се излезна от роля..преди несъзнателно, след ПЕАт-доста по-оо..добре де, по-мално несъзнателно :) Чак осъзнато ми се вижда още не на място.Та след като взех да се харесвам ден след ден все по-вече такава каквато съм..и ролите дето мога да ги изживея на макс когато като си искам..ми искам да съм си аз, без роли!Ей тъй най-си се харесвам...и тук пак идва нещо ..трето.И не, това не е защото ме е страх, че ще съм шизофренична или двулична, това някак естествено го приемам....не е това
E тва е истината...
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

:D :D :D НИКИ, БЛАГОДАРЯ ТИ!!
Намерих го..онова дето няма да ми омръзва защото няма да играя роля..моста, канала, дупката на червея в ябълката..бащата!!
E тва е истината...
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Огняне, благодаря от сърце за Енигмата на Улкок!Та ето де..дойдохме си на думата..триалност има и той го показва :D
Днес получих още едно подобно обяснение..за триалността, светата Троица.От една страна е духа/майката, макро-..то/ от другата е детето/Егото, микро..то/....нещото дето ми липсваше-канала ,връзката мужду тях-бащата.Картинката на Улкок.За да се осъществи връзката между детето и майката, канала трябва да е цял, чист,с по-малко филтри, с чистти филтри..ама да, ако няма филтър-оп, айде при мама..няма ме тука.Та трябва си филтър!!!
ТО аз откога им говоря на моите че освен майката и бащата е важен и то много важен-те не ме слушат!! :D :)
Благодаря ви!
E тва е истината...
Alisa
Майстор
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

Снощи за първи път от как правя ДП4 се появи още един човек накрая.На семинара това го споменахме мимоходом, в записките пише-да се направи от него..и аз пак през просото.Направих го от негово име и накрая пак заради него задавам към него и двата въпроса?!Така ли е ..или пак съм спала?!
E тва е истината...
ivangp
Site Admin

Мнение от ivangp »

Не. На себе си ги задаваш въпросите.
И също така съм убеден, че можеш да се изразяваш по-ясно. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

О.К. първият път накрая към себе си, после се появи още есдин човек който пречи, правих ДП" и от неговата гледна точка защото така съм го разбрала/тук греша или съм схванала?/ и накрая задавам въпроси-към него или пак към мен?!
E тва е истината...
MAG2001
Майстор

Мнение от MAG2001 »

И също така съм убеден, че можеш да се изразяваш по-ясно.
:D Благодаря ти, работя по въпроса, ама ...така де правя каквото мога с наличната ...
E тва е истината...
Публикувай отговор