http://lyudmilstefanov.blog.bg/technolo ... uni.432232

Аз имам идея защо точно на мен ми се случи това - вероятно, защото имах причини да не ми се тръгва в тази комнадировка и тръгнах без желание и настроение и с това съм привлякла такива хора и събития...сигурно е трябвало да го ТЕС-ам това нежелание, но всъщност не това е най-важното в темата ми. Само да допълня,че поглеждайки назад към случката с контрольорите не мога да не се потупам по рамотоnikimm написа:Всичко това ти се е случило, за да подбутне, че може би да си пуснала по инерция. Виж сега как си живнала. Направила си всичко най-добро на което си способна. Нищо не си пропуснала, защото на това си била способна.
Иване, благодаря ти за промяната на заглавието, въпреки че аз под цигания разбирам всички, което ни дразни в живота. По същия начин бих могла да напиша и селяния, но си прав, че не бива да засягаме хората. Аз затова и не написах за коя държава става дума, макар че всеки може да се досетиivangp написа:Не е добре да се слагат ограничения на която и да е техника.
ТЕС не е по-ограничена или по-безгранична от която и да е друга техника.
Въпреки че много ми се иска държавата в която живея да бъде чиста, подредена, богата, безопасна за децата ни, аз приемам себе си.........ivangp написа:Предложи тема за да видя аз какво си разбрла. Вече разбра предполагам, че темата която предлагаш дотук не е добра. Според мен.