http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3971091
http://www.evangelskivestnik.net/statia.php?mysid=687Alisa написа:Гена, не е ли време, да се разделиш с "трябва"?!
На ПО ли ми мирише?!Не можем да бъдем всички перфектни!
Хмммм...Вземи си поговори още малко със себе си.Не можем да бъдем всички перфектни!
Странно като казваш другите,ти техен говорител ли си?Секретарка ли си им,че говориш и от тяхно име?Говори от твое име,другите ако имат желание ще ме коментират те.След като това те дразни,защо ми обръщаш внимание,явно съм паталогичен случай,или не искам да се променя,или го правя несъзнателно,или не се задълбавам толкова много в тези неща да гледам от позицията,че виждаш ли всичко трябва да с теса,а и не е целенесочено към теб,а само ти се хващаш за това......тази вечер ми казаха една англ.поговорка и много ми хареса:Alisa написа:На ПО ли ми мирише?!Не можем да бъдем всички перфектни!![]()
Всъщност натяквайки навсякъде "трябва" и "да се осъзнае" ти твърдиш, че си прав в нещо и сматаш, че е необходимо на всяка цена другите да приемат твотето "трябва" като перфектната позиция. С това си противоречиш на цитата. Казано сбито ти заявяваш " Аз съм перфектен, с перфектно мнение, следвайте ме!", а после заявяваш:Хмммм...Вземи си поговори още малко със себе си.Не можем да бъдем всички перфектни!
Това е цитат от книгата Вашите сили как да ги използвате,писал съм за нея в темата интересни книги:Alisa написа:На ПО ли ми мирише?!Не можем да бъдем всички перфектни!![]()
Всъщност натяквайки навсякъде "трябва" и "да се осъзнае" ти твърдиш, че си прав в нещо и сматаш, че е необходимо на всяка цена другите да приемат твотето "трябва" като перфектната позиция. С това си противоречиш на цитата. Казано сбито ти заявяваш " Аз съм перфектен, с перфектно мнение, следвайте ме!", а после заявяваш:Хмммм...Вземи си поговори още малко със себе си.Не можем да бъдем всички перфектни!
Т.е. ако аз съм учителя и ти си дошла при мен да те науча да караш кола например, но аз не съм те научил, че освен да се превключват скоростите трябва и да се върти кормилото и поради това ти катастрофираш, това означава, че не ставаш за шофьор, така ли?MagicWoman написа:Всяка жаба да си знае гьола.
А бе, Гената, ти защо си изобщо във форума, само за да копи-пействаш от В-бокс-а и Луиз Хей ли?Това е цитат от книгата Вашите сили как да ги използвате,писал съм за нея в темата интересни книги:
Ако постоянно напомняте на даден човек неговите недостатъци,вие го карате все по ясно да ги осъзнава.Той ще мисли за тях все повече и повече и така ще станат по видни и по неприятни от всякога.Колкото повече мислим за слабостите си по слаби ставаме.За това разговорите никога не трябва да се докосват до онези неща,които не бихме искали да запазим и развием.