А ПЕАТ-та в София го пропуснах точно по тази причина-"не ми се дърпаше дявола за опашката"

А плажа чак след 15-ти-то всичко с времето си-и плаж , и ПЕАТ

Радвам се че си днес във форма, все така да си!И още даже!
Обнадеждаващ ден наистина, нищо хубаво не ми се е случило, даже напротив а не се кося или виня хмм. Даже сега като мисля за проблемите не ми изглеждат толкова тежки колкото преди 3дни да речем. Днес споделих на един човек за ТЕС, защото изглеждаше мн зле като че пие хапчета за сърце и ниско кръвно. Казах че ще му покажа сайта а пък ако му хареса го вземам на семинара. Нищо във външната ми среда не се е променило но съм по-спокоен, сега ще тесам че въпреки че усещам резултат да не спирам да работя с Техниката.MAG2001 написа:![]()
ТЕС-семинар не ми се повтаря, то верно повторението майка на знанието, ама то и татко си иска
![]()
А ПЕАТ-та в София го пропуснах точно по тази причина-"не ми се дърпаше дявола за опашката"Сега ми се дърпа, ама няма дявол
![]()
![]()
А плажа чак след 15-ти-то всичко с времето си-и плаж , и ПЕАТ![]()
Радвам се че си днес във форма, все така да си!И още даже!
Алиса бъди сигурна че с теб нямам намерение да се сбогувам. Мале ми то целия си софтуер е за Преинсталине, в едно изречение или мисъл по няколко неща за ТЕС. Ето и още едно - колко много неща за тес, откъде толкова време и хъс?!. Подадох документи за друга работа. Благодаря за всеотдайността ти.Alisa написа:Хич не си я затворил темата, поне имаш още работа по въпроса!
1."не съм аз"
2."Завиждам му(ще го тесна,"
3."западна фирма"
4."заплата като за западноевропеец"
5."щом са ми приятели мисля че и аз имам качества"
6."да си повярвам че мога и да поема отговорност за действията си."-всъщност да приемеш, че...
7."явно съм го заинтригувал"-ааа, искрица-аз мога!![]()
Друга работа няма ли да търсиш?!Там с кой твои бариери ще се сблъскаш?!![]()
И не бързай, да се сбогуваш
Ще черпя, само да стане оправията. Извират направо понякога негативните мисли и ми смучат цялата енергия физ и псих. Сега мисля 1 седмица основно ПО и ТКФ. Списъка ми със случки са 51 в момента съм до номер 5, като изчистих може би най-стресовата самоубийството на баща миAlisa написа:Бръкнал си в раната и настава бунт! Продължавай с ПОтата, после ще черпиш за кефа, да се чустваш като нов!
Хехе, ми виж кое време е не съм се напил. Тесам си редовно, основно ПО-тата още 2 дни за да стане седмица. Чета и книгата за КС и новата книга на Хорхе БукайAlisa написа:Да разбирам ли, че няма да се напиваш а, че ще се наТЕСваш?!![]()
![]()
![]()
Бъди здрав...оптимист!