Мая, мисля че Ц е също толкова куха лейка, колкото К, само че с "друг поляритет".

Да бе, не знам защо и на мен тази жена ми е така несимпатична и не ми вдъхва доверие. Някак самовлюбена и самообсебена.Siska написа: Ценка ми се видя доста неестествена и дори предвзета, човек на който не "повярвах".. а би следвало бая техники да правила
От добрите играчи не винаги стават добри треньори. Даже в повечето случаи е обратното. Това, че някой е добър терапевт, не означава автоматично, че е и добър пациент. Както и че прилага върху себе си това, което прилага върху други хора.Siska написа:.... според моето възприемане с ТЕС човек би трябвало да се изчиства и съответно да се освобождава от прекомерни форми на егиозъм, неестественост, себичност и т.н., а Ценка ми се видя доста неестествена и дори предвзета, човек на който не "повярвах".. а би следвало бая техники да правила
Не съм много съгласна с това. Всеки прави грешки - къде от бързане, къде от недоглеждане. Нормално е и това съвсем не го прави неграмотен.ivangp написа:Еssence, едното няма нищо общо с другото. Някой може да не може да пише (визирам и себе си), а да може други работи добре. Знаеш ли колко често са ми го казвали това, че съдят за техниката или за автора от начина на писане. Особено по отношение на първото издание на книгата ми, която мина през 2 редакции при това при хора, които твърдяха, че се занимават професионално с редакторска работа.
Не й е в писането проблема на Ценка.
Ааа не знам, за терапевтите и пациентите със сигурност знаеш повече от менivangp написа: От добрите играчи не винаги стават добри треньори. Даже в повечето случаи е обратното. Това, че някой е добър терапевт, не означава автоматично, че е и добър пациент. Както и че прилага върху себе си това, което прилага върху други хора.