Колкото до цитатите, тук освен мен доста хора го правят и ти включително. Преценила съм, че ще са от полза и в подкрепа на това което обяснявам.
Искаш случки:
1. Имам една приятелка на 65 г., която лежа в болница с дискова херния и й казаха, че ще се оправи само с операция. След 5-6 КС забрави да си носи дори колана.
2. Мъжа ми си сряза ръката на мивка, която се счупи като се облегна - разрезът беше дълъг 10 см и много дълбок. Шиха го. На втория ден се възпали и конците се скъсаха, раната се отвори - повече от 1 см. Той не отиде на лекар. След три седмици имаше розов белег 1 мм.
3. Моя братовчедка си счупи ръката в лакътя. Беше гипсирана до пръстите. Не можеше да ги мърда и бяха подути. Когато й направих КС, в продължение на 2 часа усещаше в лакътя студенина като метален лев. След това усетила, че нещо в ръката се мърда само. Отока на пръстите й спаднал и започнала да си ги мърда.
4. Правих дистанционна КС на едно момче, което чувстваше нещо като раздвояване на личността с паник атаки. Вечер си пишеше листчета до себе си за сутринта. Това престана. В момента е добре.
5. Наскоро правих на котето си, което е на 40 дни. Пишкаше през 2 мин. Както се беше разиграло, заспа за по-малко от 1 мин. Когато се събуди нищо му нямаше. То много бързо се влияе от КС. Понеже е много игриво, като започне много да ме хапе, мога веднага да го приспя.

И така, много случаи на най-различни болежки като главоболие, високо кръвно, ишиас, синузит. Тези последните изискваха 5-6 пъти.
Не забравяй, че книгата излезе преди 2-3 месеца. Това е съвсем нова техника. Това е една от причините.КС според теб колко хора в Бг са я усвоили и помогнали за сериозни здравословни проблеми?И колко е броят на тези които са си помогнали с ТЕС?И ако разликата е огромна,каква е според теб причината?
Другата, която не е никак маловажна е, че с КС, човек претърпява трансформация. От какавида се превръща в пеперуда. Това е силата на осъзнаването, което се получава с тази техника. Ето Вяра е пример за това. Егото изчезва. А това за някои е много страшно, защото те се идентифицират с ума и ролята в този живот.