Alisa
Марш в лунапарка! После може и 10 кукли, че и слонче..а бе каквото си направиш, това ще имаш, айде и от мен малко!
Айде..пак в зоо..лунапарка.
Тъкмо исках да пиша че от ден-два ама хичне ми върви ТЕС-ането, един ден исках само да си танцувам ,другия ден исках само да си седя и ме беше налегнала една ..абе като прятна лятна мараня,безвремие,само си седя, и да не е без хич само мислено си почуквам точките, те се носят из главата ми всевъзможни мисли, по едно време пробвах като на клипа"съжалявам, прости ми благодаря ти, обичам те", пък то ми стане едно още по лениво,абе..като котка, дето се е проснала на слънце..и един вътрешен глас ме гризе"Абе ,михлюз/мързеливец,, то е от баба ми/, ставай или ТЕСай, или нещо прави,там движи се, нали искаш бързо, кво си седнала.."
Стана и

...пак си легна.. Поедно време от почукване мислено по точките, те ми се разтупкат, по някое време се разтупкам цялата, едни тръпки като от слаб ток ми минават..И така хем ми хубаво, хем си се тормозя..по едно време си викам"Бее, нали се приемам напълно и безрезервно, що съм седнала да се тормозя...
До тази сутрин.Набързо се разтесах.Що нещата не са както на мен ми се иска.Що все едно си мисля, пък то друго става.Е това пък сега какво е-ревност, завист, поредното голямо очакване?!Тесах и горчивината ,дето тръгна зад гръдната кост, "че все на мен едно ми се иска, пък друго излиза,""нещата никога не става така ,както си ги представям и това много ме огорчава и все съм си разочарована.."
Е сега съм добре.Пуснах си и цветята на Бах да ми свирят, усмихнах се..кое е за хубаво, кое е за не толкова хубаво-то ще си покаже, нали?!
"Много хубаво не е на хубаво!" ами ,да, защото е на двойно по-хубаво!Както казва Мечо Пух-колкото повече ,толкова повече