Алиса ,това с бардата на Мохамед ми прозвуча като" да хвана дядо Господ за шлифера"..няма връзка ама така ми дойде

Но виж ,май идеята за Слънцето, Вятъра и Земята..иска работа, но мисля че ще я ползвам.Благодаря ти!
За какво ми е патерица ли?! Имаме си човек с психично заболяване в семейството, и думички като депресия, еуфория ,вманиачване ме стряскат.Нужен ми е коректив. И за първи път имам доверие /е , може би не напълно изцяло и отвътре както трябва,но../ на авторитет/лекар, мед.сестра, учител/ За мен е крачка напред.Може и да бъркам.
А дали имам нужда..Ния ,разчитам на теб да ме разбереш.Следях с голям интерес дискусията между теб с Иван дали е нужно страданието докато израстваме или не е нужно. За съжаление, няма как да си кривя душата, прав е ..ама така ми се иска ти да си права...Уфф, аман бе от това страдание, не може ли пооо..да не страдаме, поне където може..Докато тесах се натъкнах на едно ПО"ми то досега дотук какъв зор и кво напъване и какво драпане беше, пък сега от тук нататък, кво ме чака...""Господ дава най-големи изпитания на тези дето най-много обича..."Едни ей такива са ми останали в глвата за изтесване..а на мен ми се иска всичко да е някак по-радостно , по-леко,не щото "ми е дошло яйцето на з.....ка", а с желание, дето те носи на крилете си, ..бе по-малко страдащо!!!!
А в случая д-р Желева ми спести доста напъване и страдане по много въпроси...какво ще направя с всичко това-то ще си покаже.

пък и споменах ли вече че мнооо бързам!!!
Иване ,благодаря и още веднъж-успех!!